Αυτός είναι ο πιο αργός δρόμος στον κόσμο -Το απίστευτο video που έγινε viral

σαμαράκια

Ένας δρόμος κάνει τον γύρο του Διαδικτύου όχι για την ομορφιά του αλλά εξαιτίας της τοποθέτησης αναρίθμητων εμποδίων τα οποία αναγκάζουν τους οδηγούς να περιορίσουν την ταχύτητα με την οποία κινούνται.

Το τίτλο του πιο αργού και του πιο… αλλόκοτου δρόμου στον πλανήτη διεκδικεί ένα μικρό κομμάτι ασφάλτου στο οποίο μπορεί κανείς να συναντήσει αναρίθμητα σαμαράκια.

Στο σύντομο video το οποίο έχει ήδη γίνει viral κάνοντας τον γύρο του Διαδικτύου, εμφανίζεται ένας δρόμος στον οποίο έχουν τοποθετηθεί περισσότερα από 20 σαμαράκια σε μια απόσταση η οποία φαίνεται να μην υπερβαίνει τα 30 μέτρα.

Επί της ουσίας, τα σαμαράκια έχουν τοποθετηθεί στην άσφαλτο κάθε ένα μέτρο, γεγονός που καθιστά το πέρασμα από το συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου μια πραγματική δοκιμασία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σαμαράκια

Φυσικά, πέρα από εφιαλτικό το πέρασμα από το συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου καθίσταται και εξαιρετικά αργό, καθώς οποιαδήποτε άλλη… τεχνική το μόνο που μπορεί να προκαλέσει είναι η αποσταθεροποίηση του οχήματος και η πρόκληση κάποιας ζημιάς στο σύστημα της ανάρτησής του.

Ο λόγος για τον οποίο κάποιος αποφάσισε να τοποθετήσει περισσότερα από 20 σαμαράκια σε τόσο κοντινή απόσταση παραμένει άγνωστος, όπως άγνωστη παραμένει και η τοποθεσία του συγκεκριμένου δρόμου.

Το video που ακολουθεί είναι από μόνο του αρκετό ώστε προκαλέσει ερωτηματικά που όπως όλα δείχνουν θα παραμείνουν αναπάντητα αλλά και χαμόγελα σε εκείνους που θα εστιάσουν στη χιουμοριστική πλευρά τις αδιανόητης απόφασης να τοποθετηθούν με αυτήν την... πυκνότητα τα γνωστά σε όλους σαμαράκια. 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ