Αυτός είναι ο νέος στόλος οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ. (video)

περιπολικά

Ο υπουργός προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, επιθεώρησε το νέο στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας που περιλαμβάνει 280 νέα οχήματα.

Ο αρμόδιος υπουργός βρέθηκε σήμερα στη σχολή αξιωματικών της Αστυνομίας στην Αμυγδαλέζα, όπου είχε την ευκαιρία να δει τα νέα οχήματα του σώματος που περιλαμβάνουν-μεταξύ άλλων-αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες και φορτηγά, τα οποία θα καλύψουν ένα ευρύ φάσμα των επιχειρησιακών αναγκών.

Ογδόντα από τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα θα διατεθούν στον Έβρο και 95 μοτοσυκλέτες θα ενισχύσουν την ομάδα ΔΙ.ΑΣ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Σημειώνουμε, πως ανάμεσα στα νέα οχήματα ξεχωρίζουμε τα νέα Peugeot 2008 και 308 τα Mazda 3 Sedan και CX-30, καθώς και τα pick-up, Nissan Navara.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
suzuki vstrom
elas
mazda
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
mazda
elas

Σχετικά με τις νέες παραλαβές, ο κ.Θεοδωρικάκος δήλωσε: «Σήμερα έγινε ένα ακόμη βήμα μπροστά για την ασφάλεια των πολιτών, παραλαμβάνοντας 280 νέα οχήματα κόστους 6 εκατ. ευρώ. Τα 80 περιπολικά κατευθύνονται στον Έβρο και 95 μοτοσυκλέτες στην ομάδα ΔΙΑΣ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σε συνέχεια των 100 πρόσθετων περιπολιών που έχουν ξεκινήσει ήδη».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ