Αυτός είναι ο μοναδικός βελτιωτικός οίκος για Lada

Lada

Η δημοτικότητα των Lada Niva στην Ευρώπη αυξάνεται διαρκώς και ο γερμανικός οίκος Zubr Concept, που βρίσκεται λίγο έξω από το Βερολίνο, διαθέτει πλούσια γκάμα τροποποιημένων μοντέλων.

Ούτε στη Ρωσία δεν πρόκειται να βρείτε τόσα πολλά και διαφορετικά αυτοκίνητα Niva. Αυτό ισχυρίζεται ο συγκεκριμένος βελτιωτικός που το έχει πάρει… στα σοβαρά. Βέβαια να γνωρίζετε, πως ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξει κανείς, η τιμή μπορεί να ξεπερνάει μέχρι και τρεις φορές την αξία που έχει ως καινούριο.

Lada b
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όμως η ποικιλία των αξεσουάρ, των ανταλλακτικών, αλλά και το χρωματολόγιο για ενδεχόμενη βαφή, που προσδίδουν ένα τελείως διαφορετικό και σίγουρα πιο μοντέρνο ύφος στα σπαρτιάτικα Niva, είναι πραγματικά τεράστια. Ανεξάντλητη.

Νέες αναρτήσεις που ψηλώνουν την απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος, μεγαλύτεροι τροχοί με ελαστικά εκτός δρόμου, διαφορετικοί προφυλακτήρες, σχάρες με πρόσθετους προβολείς στην οροφή, εργάτες, snorkel, φώτα led, πλαστικά διακοσμητικά, ποδιές, εξατμίσεις, ταπετσαρίες και δερμάτινες επενδύσεις για το εσωτερικό. Η λίστα δεν έχει τελειωμό.

Lada c

Το μοναδικό πράγμα στο οποίο δεν επεμβαίνει ο οίκος είναι η αναβάθμιση του κινητήρα. Να αναφέρουμε πως εκτός των μεμονωμένων παραγγελιών που δέχεται η Zubr για τους κατόχους Niva, υπάρχουν και ήδη έτοιμα αυτοκίνητα προς πώληση. Διατίθενται τρίθυρα ή πεντάθυρα μοντέλα, μέχρι και έκδοση με καρότσα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ