Αυτό είναι το αυτοκόλλητο που ελάχιστοι γνωρίζουν τι σημαίνει -Γιατί τοποθετείται στα αυτοκίνητα

αυτοκόλλητο στα αυτοκίνητα

Δύσκολη αποδείχθηκε η αποκωδικοποίηση ενός αυτοκόλλητου που έκανε την εμφάνισή του στο Twitter, μιας και ελάχιστοι γνώριζαν τι απεικονίζει.

Σε μια αμφιλεγόμενη μόδα είχε εξελιχθεί κατά το παρελθόν η τοποθέτηση κάθε είδους αυτοκόλλητου στο αμάξωμα των αυτοκινήτων. Κάποιοι τα αντιμετωπίζουν ως διακοσμητικά στοιχεία που απογειώνουν το στιλ του οχήματός τους και το διαφοροποιούν από τα υπόλοιπα, ενώ υπάρχουν και αυτοί που τα θεωρούν παιδικά και αχρείαστα.

Είτε τα αγαπάς, είτε τα μισείς, τα περισσότερα αυτοκόλλητα είναι ιδιαίτερα κατανοητά, όσον αφορά τη μορφή τους και αυτό που απεικονίζουν. Ορισμένα, ωστόσο, αποτελούν… σπαζοκεφαλιές, μιας και σε επίπεδο εικόνας είναι ιδιαίτερα ασαφή.

Στην τελευταία κατηγορία ανήκει και το εικονιζόμενο αυτοκόλλητο που κοσμεί (;) τα αμαξώματα ορισμένων αυτοκινήτων στη Γερμανία και έχει σηκώσει θύελλα αποριών όσον αφορά το τι απεικονίζει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
αυτοκόλλητα στα αυτοκίνητα

Το «όργιο» υποθέσεων προκλήθηκε μετά τη δημοσίευση μιας φωτογραφίας όπου πρωταγωνιστεί το εν λόγω αυτοκόλλητο στο Twitter, με τους χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας να σπεύδουν να λύσουν το κουίζ.

Ορισμένοι θεώρησαν ότι το σήμα αποτελεί ένα περίγραμμα μιας μπαλαρίνας, άλλοι έπεξαν τα ρέστα τους στον δημοφιλή χαρακτήρα κινούμενων σχεδίων Goofy, ενώ άλλοι εξέφρασαν τη βεβαιότητά τους ότι πρόκειται για το περίγραμμα στην πασίγνωστη πίστα Nürburgring Nordschleife.

Κανείς από τους παραπάνω, ωστόσο, δεν έπεσε μέσα. Αυτό διότι το συγκεκριμένο αυτοκόλλητο αποτελεί το περίγραμμα του νησιού Zυλτ της Γερμανίας.

αυτοκόλλητα στα αυτοκίνητα
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόκειται για ένα από τα Νησία της Βόρειας Φρισίας στη Βόρεια Θάλασσα και ανήκει στο ομόσπονδο γερμανικό κρατίδιο του Σλέσβιχ-Χόλσταϊν. Η έκταση του νησιού που συγκεντρώνει κάθε χρόνο χιλιάδες Γερμανούς τουρίστες, είναι 99,14 τετραγωνικά χιλιόμετρα, το μήκος από βορρά προς νότο 35 χλμ., ενώ το πλάτος κυμαίνεται μεταξύ 13 χλμ. στο πιο φαρδύ σημείο και μόλις 400 μ. στο πιο στενό.

Το συγκεκριμένο αυτοκόλλητο λατρεύεται από πολλούς Γερμανούς, το οποίο τοποθετείται στα αυτοκίνητά τους, ώστε να θυμούνται τις ξεχωριστές στιγμές που πέρασαν κατά την επίσκεψή τους στο νησί.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ