Μεγάλος αυτοκινητόδρομος της Γερμανίας κινδυνεύει να καταρρεύσει -Ποιο πρόβλημα εμφανίστηκε

δρόμος γερμανία

Διακοπή κυκλοφορίας επιβλήθηκε σε αυτοκινητόδρομο της Γερμανίας, προκειμένου να αντικατασταθεί ένας φθαρμένος σωλήνας που δοκίμαζε τα όρια της ασφάλτου.

Με κατάρρευση κινδυνεύει ένας αυτοκινητόδρομος στη Γερμανία, με τις αρμόδιες αρχές να προβαίνουν άρον άρον στην πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα και να μην κινδυνέψουν οι οδηγοί.

Πρόκειται για τον αυτοκινητόδρομο A27 μεταξύ της Βρέμης και της πόλης Μπρεμερχάφεν (σημαίνει «το λιμάνι της Βρέμης) στο κρατίδιο της Κάτω Σαξονίας. Σύμφωνα με την Autobahn GmbH, δηλαδή την εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τη διατήρηση και τη συντήρηση του αυτοκινητοδρόμου, ένας σωλήνας νερού κάτω από τον δρόμο έχει διαρροές με αποτέλεσμα ο δρόμος να διαβρώνεται και να κινδυνεύει να βυθιστεί, την ώρα που ήδη έχει καταρρεύσει το ανάχωμα δίπλα στο δρόμο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
δρόμος Α27 Γερμανία

Για την αποκατάσταση της ζημιάς θα σκαφτεί μια τρύπα με διάμετρο 50 μ., και βάθος 6 μ., ενώ ο φθαρμένος χαλύβδινος σωλήνας θα αντικατασταθεί από έναν σωλήνα από υαλοβάμβακα. Αυτή, βέβαια, θα είναι μια προσωρινή λύση, δεδομένου ότι σε μεταγενέστερο στάδιο ο νέος σωλήνας θα παραχωρήσει τη θέση του από έναν άλλον, κατασκευασμένο από οπλισμένο σκυρόδεμα.

Το τμήμα του Α27 μεταξύ Βρέμης και Μπρεμερχάφεν θα παραμείνει κλειστό για αρκετές μέρες, με τις εργασίες να έχουν ήδη ξεκινήσει, έχοντας ορίζοντα ολοκλήρωσης το τέλος Μαρτίου.

δρόμος Α27 Γερμανία
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προκειμένου να μην διακοπεί η κυκλοφορία, εξετάστηκε η κατασκευή μιας προσωρινής γέφυρας που επέτρεπε στους οδηγούς να περνούν πάνω από το υπό επισκευή τμήμα, αλλά η εν λόγω λύση εγκαταλείφθηκε, καθώς εκτιμήθηκε ότι οι οδηγοί δεν θα εξοικονομούσαν σημαντικό χρόνο και η κατασκευή θα ήταν ιδιαίτερα πολύπλοκη.

Σημειώνεται ότι ο δρόμος μεταξύ Βρέμης και Μπρεμερχάφεν χρησιμοποιείται από πλήθος πολιτών προκειμένου να μετακινηθούν στον χώρο εργασίας τους, αλλά και πολλά φορτηγά, που μετακινούνται από και προς τα λιμάνια της Βόρειας Θάλασσας.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ