Αποκλειστικό video -Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική Οδό

καμμ

Το Carandmotor.gr κατέγραψε το παλαιό όχημα που κινούνταν φλεγόμενο μέχρι να ακινητοποιηθεί στον γνωστό αυτοκινητόδρομο.

Οι συγκοινωνιολόγοι μπορεί να έχουν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου εδώ και χρόνια για το κυκλοφοριακό χάος που θα επέλθει στην Αττική ωστόσο δεν έχουν υπολογίσει ότι εκτός από τον υπερβολικά αυξημένο αριθμό των αυτοκινήτων που κινούνται στις μεγαλουπόλεις η Ελλάδα διαθέτει και έναν από τους γηραιότερους στόλους οχημάτων στην ΕΕ γεγονός που επιβαρύνει επικίνδυνα τις προβλέψεις τους.

Το Carandmotor.gr βρέθηκε πλησίον του παλαιού αυτοκινήτου που κινούνταν φλεγόμενο στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας κατά τις ώρες αιχμής στο ρεύμα προς Λαμία και πλησίον της εξόδου στη Λυκόβρυσης προκαλώντας πανικό στους γύρω οδηγούς και βέβαια αποτελώντας μια κινούμενη «βόμβα» για όλη την περιοχή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο video που δημοσιεύει αποκλειστικά το Carandmotor.gr φαίνεται ξεκάθαρα η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν οι πυροσβέστες ώστε να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά στο παλαιό όχημα και μάλιστα εκείνη τη στιγμή επιχειρούσαν όχι ένα αλλά τρία οχήματα της Πυσροσβεστικής.

Λίγο νωρίτερα οι οδηγοί που κινούνται πλησίον του φλεγόμενου οχήματος είδαν υγρά να τρέχουν από το πίσω μέρος του αμαξώματος, προφανώς από το ρεζερβουάρ καυσίμων τα οποία ευτυχώς δεν αποτέλεσαν την αιτία πρόκλησης πυρκαγιάς σε κάποιο άλλο όχημα.

Το αυτοκίνητο ήταν παλαιό και βέβαια κανείς δεν μπορεί με βεβαιότητα να απαντήσει αν έχει συντηρηθεί σωστά και ποια ήταν η αιτία πρόκλησης της πυρκαγιάς.

Όπως και να έχει το θέμα την υπόθεση έχει ήδη αναλάβει το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απ’ όπου και αναμένεται να προωθηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που αντικρίζουμε εικόνες καμένων αυτοκινήτων σε ελληνικούς δρόμους καθώς ο παλαιός και γηρασμένος στόλος των οχημάτων που εξακολουθούν να κινούν οι Έλληνες φαίνεται ότι δεν συντηρείται σωστά και βέβαια σε πολλές περιπτώσεις δεν περνούν από ΚΤΕΟ αλλά ούτε είναι και ασφαλισμένα.

Στελέχη από την αγορά αυτοκινήτου, των ΚΤΕΟ αλλά και τις ασφαλιστικές εταιρείες πιέζουν τα κυβερνητικά στελέχη ώστε επιτέλους να εφαρμοστεί η νομοθεσία και να γίνουν οι διασταυρώσεις ώστε να επιβληθούν τα πρόστιμα που έχουν αποφασιστεί και οι παραβάτες ιδιοκτήτες οχημάτων να τιμωρηθούν, ενώ παράλληλα θα βελτιωθεί η οδική ασφάλεια και επίσης θα μειωθεί και η ατμοσφαιρική ρύπανση.

Μέχρι να γίνουν όμως οι διασταυρώσεις και να επιβληθούν τα πρόστιμα εκατοντάδες χιλιάδες αυτοκίνητα «βόμβες» θα εξακολουθούν να κινούνται στους ελληνικούς δρόμους προκαλώντας τον τρόμο των γύρω οδηγών αλλά ρυπαίνοντας αλόγιστα…

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ