Το αυτοκίνητο πόλης με την τεράστια αυτονομία και την τιμή των 11.000 ευρώ

Chery Wujie Pro3

Ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης με εντυπωσιακή αυτονομία και ιδιαίτερα ελκυστική τιμή αποκάλυψε η Chery, δείχνοντας τον δρόμο στους Ευρωπαίους ανταγωνιστές της.

Μια διαφορετική και άκρως… προσιτή πτυχή της ηλεκτρικών οχημάτων αναδεικνύει η κινεζική Chery, δίνοντας το… καλό παράδειγμα στους Ευρωπαίους κατασκευαστές, οι οποίοι εξακολουθούν να αναζητούν τη λύση στον γρίφο της μετάβασης στην εποχή της ηλεκτροκίνησης.

Πρόκειται για το QQ Wujie Pro το οποίο αν και φτάνει σε μήκος τα 3,4 μέτρα, το τεχνολογικό του υπόβαθρο μπορεί κάλλιστα να συγκριθεί με τα βαριά-ηλεκτρικά χαρτιά των Ευρωπαίων αυτοκινητοβιομηχανιών.

Chery Wujie Pro
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για του λόγου το αληθές το τετραθέσιο QQ Wujie Pro προσφέρεται με οθόνη αφής 12,9 ιντσών, η οποία αποτελεί τη βιτρίνα ενός πανίσχυρου συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Οι ακροβολισμένες κάμερες στο αμάξωμα συνθέτουν μια εικόνα 360 μοιρών του αυτοκινήτου και του περιβάλλοντα χώρου, τα ηλεκτρικά καθίσματα ενισχύουν την άνεση οδηγού και συνοδηγού την ίδια στιγμή που η ασύρματη φόρτιση και οι εκτεταμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας είτε μέσω WiFi είτε μέσω Bluetooth καθιστούν τη χρήση των smartphones ακόμα πιο εύκολη και ασφαλή στο αυτοκίνητο.

Το μεγαλύτερο προσόν, ωστόσο, του QQ Wujie Pro κρύβεται πίσω από τις μεταλλικές επιφάνειες του αμαξώματός του και δεν είναι άλλο από τις μπαταρίες ιόντων λιθίου, οι οποίες σύμφωνα με την κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία εξασφαλίζουν αυτονομία 408 χιλιομέτρων.

Chery Wujie Pro

Στο ύψος των περιστάσεων στέκεται και ο ηλεκτροκινητήρας, η απόδοση του οποίου φτάνει τους 95 ίππους, επιτρέποντας στο κινεζικό city car να επιταχύνει από στάση στα 50 χλμ./ώρα σε 4,8 δευτερόλεπτα και να ταξιδεύει με τη μέγιστη ταχύτητα των 125 χλμ./ώρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για εκείνους πάντως που δεν αναζητούν τις επιδόσεις σε ένα αυτοκίνητο πόλης υπάρχει και έκδοση 75 ίππων, χωρίς ωστόσο να ανακοινώνονται περισσότερα στοιχεία σχετικά με αυτήν.

Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος και δεν είναι άλλο από την τιμή του αυτοκινήτου, η οποία ξεκινά από τα 11.000 ευρώ και είναι από μόνη της αρκετή ώστε να δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας εμπορικής επιτυχίας.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ