Συγκλονιστικό βίντεο: Αυτοκίνητο κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα ανάποδα στην Εγνατία Οδό

odigouse anapoda

Τρόμος στην Εγνατία Οδό, με τους οδηγούς να αντικρίζουν ένα λευκό αυτοκίνητο-χάρο που είχε εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα, με ταχύτητα άνω των 130 χλμ./ώρα.

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά κίνησης οχημάτων ανάποδα σε αυτοκινητοδρόμους της χώρας μας. Ένα τέτοιο συμβάν σημειώθηκε τις πρώτες μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής 28/7 στην Εγνατία Οδό, με πρωταγωνιστή ένα λευκό αυτοκίνητο-χάρος που είχε εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα, έχοντας αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο του e-evros.gr, πρόκειται για ένα Toyota C-HR που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα στην Εγνατία Οδό στο ρεύμα από Κομοτηνή προς Αλεξανδρούπολη κοντά στα διόδια Μέστης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ιαπωνικό SUV είχε αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα που φαίνεται πως ξεπερνούσε τα 130 χλμ./ώρα, ενώ σύμφωνα με το τοπικό ειδησεογραφικό μέσο το όχημα είχε ελληνικές πινακίδες, με επιβάτες έναν άνδρα και μία γυναίκα.

Το εν λόγω περιστατικό σημειώθηκε λίγες μέρες μετά την πρωτοβουλία πολιτών να συγκεντρώσουν υπογραφές για την τοποθέτηση καρφιών στους κόμβους της Εγνατίας Οδού στον Έβρο, μετά και τα θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα που προκάλεσαν διακινητές μεταναστών που μπήκαν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Πρόκειται για την ομάδα «Μαζεύουμε υπογραφές για τοποθέτηση καρφιών στην Εγνατία οδο στον Έβρο», η οποία δραστηριοποιείται στο facebook και φαίνεται πως έχει μαζέψει σχεδόν 6.500 υπογραφές.

Πηγή: e-evros.gr

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ