Πολυτελές αυτοκίνητο καταστρέφεται σε πλυντήριο αυτοκινήτου (Video)

Νερό στο αυτοκίνητο

Μια τυπική επίσκεψη σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτου αποδείχθηκε μοιραία για ένα Audi A8, καθώς στο εσωτερικό του άρχισαν να εισρέουν μεγάλες ποσότητες νερού.

Μια δύσκολη ημέρα είχε ο οδηγός ενός Audi A8, καθώς μια τυπική επίσκεψη σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμενε κανείς.

Και αυτό γιατί λίγα δευτερόλεπτα μετά και την έναρξη της γνωστής σε όλους διαδικασίας πλύσης, στο εσωτερικό της γερμανικής μπερλίνας άρχισαν να εισρέουν μεγάλες ποσότητες νερού, οι οποίες κατέληξαν στην κεντρική κονσόλα του αυτοκινητού.

Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι το γεγονός ότι τα νερά εισρέουν μέσω της κονσόλας στο εσωτερικό της οροφής του αυτοκινήτου χωρίς να μπορεί κανείς να πει με σιγουριά αν η αιτία του... πλημμυρικού φαινομένου είναι η αστοχία μιας ηλιοροφής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χωρίς να θέλουμε να γίνουμε «μάντης κακών ειδήσεων», ο ιδιοκτήτης του Audi A8 θα πρέπει να αισθάνεται ιδιαίτερα τυχερός αν κατάφερε να απομακρύνει το αυτοκίνητο από το πλυντήριο αλώβητο, με δεδομένο ότι η ποσότητα νερού που καταλήγει στην κεντρική κονσόλα του αυτοκινήτου είναι πέρα από κάθε αμφιβολία αρκετή ώστε να προκαλέσει την πλήρη ηλεκτρική… αποδιοργάνωσή του.


Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ