Αυτοκίνητο από σουπερμάκετ με 4 ευρώ/ημέρα -Πού θα το βρείτε

Dacia Sandero Stepway

Με μόλις 4 ευρώ την ημέρα μπορεί κανείς πλέον να νοικιάσει ένα αυτοκίνητο χωρίς τις υποχρεώσεις και τα έξοδα που συνήθως προκύπτουν από το παραδοσιακό μοντέλο της ιδιοκτησίας.

Από το σουπερμάρκετ της… γειτονιάς θα έχουν έχουν τη δυνατότητα οι Γάλλοι να αποκτούν το νέο τους αυτοκίνητο, καταβάλλοντας το… ευτελές πόσο των τεσσάρων ευρώ ανά ημέρα.

Το πρόγραμμα προσφέρεται από τα Carrefour σε ολόκληρη τη γαλλική επικράτεια και αφορά στην ενοικίαση ενός Dacia Sandero, το οποίο στην τοπική αγορά ξεκινά από τα 11.490 ευρώ.

Αυτοκίνητο από supermarket
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ενοικίαση με το προνομιακό ποσό των 4 ευρώ/ημέρα, μπορεί να πραγματοποιηθεί έως και για 30 συνεχείς ημέρες, ωστόσο, στο συνολικό κόστος της χρήσης του αυτοκινήτου θα πρέπει να συνυπολογίσει κανείς και τη χρέωση ανά χιλιόμετρο η οποία κυμαίνεται μεταξύ 0,20 και 0,24 ευρώ.

Για εκείνους, λοιπόν, που δεν διανύουν μεγάλες αποστάσεις, το συγκεκριμένο πρόγραμμα ενοικίασης είναι εξαιρετικά συμφέρον, ωστόσο, στην περίπτωση που κανείς καλύψει μια μεγάλη απόσταση, το κόστος της ενοικίασης ενδέχεται να αυξηθεί σημαντικά.

Αυτοκίνητο από supermarket

Το ελκυστικό πακέτο ενοικίασης αυτοκινήτου με μόλις 4 ευρώ/ημέρα από το σουπερμάρκετ της γειτονίας ενισχύει την επιχειρηματολογία εκείνων που προβλέπουν ότι στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον, το παραδοσιακό μοντέλο ιδιοκτησίας θα αλλάξει, παραχωρώντας τη θέση του σε πιο ευέλικτες μορφές, οι οποίες θα βασίζοντας στην έννοια της χρήσης και όχι της κτήσης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το περίφημο car sharing πρόκειται στο μέλλον να ανθίσει, προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία σε εκείνους που δεν μετακινούνται σε καθημερινή βάση με αυτοκίνητο αλλά το χρειάζονται σε πολύ συγκεκριμένες περιστάσεις.

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ