Αυτό είναι το Suzuki Jimny των 120.000 ευρώ

Suzuki Jimny Cabrio 1

Το καθαρόαιμο 4x4 της Suzuki ετοιμάζεται για επαναλανσάρισμα με 5θυρο επιμηκυμένο αμάξωμα, αλλά στην Ασία κυκλοφορεί ήδη και σε κάμπριο.

Το Suzuki Jimny είναι από τα αγαπημένα 4x4 σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά οι σφιχτές προδιαγραφές ρύπων περιόρισαν την διάθεσή του στην επαγγελματική του μορφή.

Γνωρίζουμε όμως ότι οι Ιάπωνες εργάζονται ήδη στην 5θυρη και μεγαλύτερη έκδοση του μοντέλου, αλλά δεν έχουμε δει κάτι που να αφορά μία cabrio έκδοση αμαξώματος.

Suzuki Jimny Cabrio 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Wey με έδρα την Κίνα έχει παρουσιάσει διάφορα τετρακίνητα SUV με αισθητική που παραπέμπει σε γνωστά μοντέλα άλλων κατασκευαστών, αλλά το εικονιζόμενο Suzuki Jimny Cabrio είναι αποτέλεσμα μετατροπής που πραγματοποιείται στην ασιατική χώρα.

Suzuki Jimny Cabrio 3

Το τροποποιημένο Jimny νέα λογότυπα στο αμάξωμά του και διαφορετικής σχεδίασης φώτα τύπου LED, με την εμπορική του ονομασία να είναι Conscience. Με αυτό τον τρόπο, οι Κινέζοι της Wey θέλουν να αποφύγουν προβλήματα πνευματικών δικαιωμάτων.

Suzuki Jimny Cabrio 4
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Suzuki Jimny δεν εισάγεται επίσημα στην Κίνα και η ομάδα που το δημιούργησε έπρεπε να το εισάγει, ξοδεύοντας 60.000 δολάρια. Για την μετατροπή του σε cabrio έπρεπε να δαπανηθούν άλλα 60.000 δολάρια, καθιστώντας το ως ένα από τα πιο ακριβά Jimny που έχουμε δει. Όλα τα παραπάνω ανεβάζουν τη συνολική του αξία στην τιμή - ρεκόρ των 120.000 δολαρίων.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ