Αυτό είναι το πιο σκληροτράχηλο Toyota Land Cruiser

Arctic Trucks Toyota Land Cruiser 300 1

Το νέο Toyota Land Cruiser αγριεύει χάρη στην αυξημένη απόσταση από το έδαφος και τον heavy duty εξοπλισμό της Arctic Trucks.

Η Arctic Trucks παρουσίασε το AT35, που δεν είναι άλλο από ένα βελτιωμένο Toyota Land Cruiser τελευταίας γενιάς. Τα πρώτα AT35 θα παραδοθούν σε βιαστικούς πελάτες στην Μέση Ανατολή, και μετά θα πάρουν σειρά όλοι όσοι επιθυμούν ένα τέτοιο από την Ισλανδική εταιρεία βελτιώσεων.

Arctic Trucks Toyota Land Cruiser 300 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η μετατροπή αφορά όλες τις εκδόσεις κινητήρα του νέου Land Cruiser και περιλαμβάνει κιτ ανάρτησης που αυξάνει την απόσταση από το έδαφος, ελατήρια και αμορτισέρ υψηλής αντοχής, προστατευτικές ποδιές, αποστάτες τροχών, ζάντες 17 ιντσών και All Terrain ελαστικά.

Επιπλέον, οι μηχανικοί της Arctic Trucks διαφοροποιήσαν ελαφρώς την σχεδίαση των προφυλακτήρων για καλύτερες γωνίες προσέγγισης και διαφυγής, ενώ ο προαιρετικός εξοπλισμός περιλαμβάνει snorkel για περάσματα από βαθιά νερά και εργάτη ρυμούλκησης έως 5,6 τόνους.

Arctic Trucks Toyota Land Cruiser 300 3

Μετά τις βελτιώσεις, το Toyota Land Cruiser της Arctic Trucks έχει απόσταση από το έδαφος 270 χλστ. (220 χλστ. εργοστασιακό) και πλάτος 2.140 χλστ. αντί για 1.980 χλστ.. Ακόμα, γωνίες προσέγγισης και διαφυγής έχουν μεγαλώσει εμπρός και πίσω κατά 5 και 6 μοίρες αντίστοιχα (37 και 30 μοίρες).

Οι παραγγελίες για το πακέτο βελτίωσης του νέου Land Cruiser από την Arctic Trucks έχουν ξεκινήσει, αλλά ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Arctic Trucks Toyota Land Cruiser 300 4

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ