Αυτό είναι το πιο ακριβό Nissan Skyline GT-R Nismo

nissan skyline

Πρόκειται για το πιο ακριβό Nissan Skyline GT-R Nismo 400R που έχουμε δει μέχρι σήμερα, καθώς αυτή τη στιγμή πωλείται στην εξωφρενική τιμή των 2,2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το Nissan GT-R παραμένει μέχρι σήμερα μια από τις εμβληματικότερες κατασκευές στο χώρο της αυτοκίνησης αποτελώντας – σχεδόν πάντα – σημείο αναφοράς στα οχήματα υψηλών επιδόσεων. Σε αυτό το πλαίσιο, οι παλαιότερες γενιές του ιαπωνικού μοντέλου είναι, πλέον, δυσεύρετες και έτσι η μεταπωλητική τους αξίας αυξάνει διαρκώς ειδικά για τις περιπτώσεις των R32 και R34.

nissan gt-r r33
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα όλων, το εικονιζόμενο GT-R Nismo 400R (R33), το οποίο αφορά μια περιορισμένη έκδοση μόλις 40 μονάδων. Αυτές τις μέρες το εν λόγω μοντέλο βγαίνει σε δημοπρασία και η τιμή - ρεκόρ του θα πιάσει υπολογίζεται στα 2,2 εκατομμύρια δολάρια.

nissan gt-r

Σύμφωνα με την περιγραφή των υπευθύνων, πρόκειται για ένα αυτοκίνητο σε εξαιρετική κατάσταση, στο οποίο δεν έχει γίνει καμία μετατροπή και έτσι όλα πάνω του είναι γνήσια. Για τις ανάγκες της πώλησης, μάλιστα, έχουν γίνει ειδικές εργασίες καθαρισμού σε όλο το αμάξωμα και στο εσωτερικό του με αποτέλεσμα, μέσω και των εικόνων που έχουμε στη διάθεσή μας, η συνολική εμφάνισή του να είναι σχεδόν τέλεια (έχει διανύσει περίπου 60.000 χιλιόμετρα).

nissan gt-r
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
nissan gt-r

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως για την κίνησή του φροντίζει ένας βενζινοκινητήρας 2,8 λίτρων με δύο τούρμπο. Η απόδοσή του φτάνει τους 400 ίππους και η επιτάχυνση 0-100 ολοκληρώνεται σε 4 δευτερόλεπτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ