Αποκάλυψη: Αυτό είναι το νέο Toyota C-HR

Toyota C-HR

Στην αποκάλυψη του C-HR Prologue, του πρωτότυπου μοντέλου που προλογίζει τη δεύτερη γενιά του δημοφιλούς C-HR προχώρησε πριν από λίγο η Toyota.

Το νέο μοντέλο αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στην αγορά εντός του 2023, όντας διαθέσιμο σε υβριδικές και plug-in υβριδικές εκδόσεις.

Υπενθυμίζεται ότι οι ιαπωνική εταιρεία είχε ακολουθήσει την ίδια στρατηγική και για το Toyota Aygo X, για το οποίο είχε φροντίσει να προλειάνει το έδαφος μέσω του πρωτότυπου μοντέλου Aygo X Prologue, με το οποίο τελικά το νέο μοντέλο παραγωγής δεν είχε διαφορές.

Αντίστοιχη λοιπόν αναμένεται να είναι η στρατηγική και με το νέο C-HR, που δεν θα διαφοροποιηθεί αισθητά από το σημερινό πρωτότυπο Prologue.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Toyota C-HR

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, το C-HR Prologue διατηρεί στη σχεδιαστική φόρμα του σημερινού C-HR, χωρίς να απουσιάζουν και κάποιες τολμηρές στιλιστικές παρεμβάσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το μπροστινό μέρος με τα αιχμηρά φωτιστικά σώματα σε σχήμα "C", το χαμηλωμένο ρύγχος και οι έντονες γραμμώσεις στο καπό.

Στα πλευρά διακρίνονται κρυφές χειρολαβές, και κομψής σχεδίασης ζάντες, την ίδια ώρα που στο πίσω μέρος, μεγάλος πρωταγωνιστής είναι μια οριζόντια LED λωρίδα, οι άκρες της οποίας «απλώνονται» μέχρι τις πίσω κολώνες (c-pillars).

Toyota C-HR
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με δεδομένο ότι το CH-R Prologue αποτελεί ένα πρωτότυπο όχημα, η Toyota δεν δημοσιεύει πολλές λεπτομέρειες. Φροντίζει, ωστόσο, να ενημερώσει το κοινό της ότι οι πρόβολοι θα είναι κοντύτεροι και η πρακτικότητα στο εσωτερικό βελτιωμένη, κάτι που υποδηλώνει ότι το μεταξόνιο θα είναι μεγαλύτερο.

Το C-HR Prologue, όπως και το σημερινό μοντέλο, σχεδιάστηκε στη Νότια Γαλλία, στην Ευρωπαϊκή Έδρα Σχεδιασμού, ED² , της εταιρείας.

Toyota C-HR

Το C-HR αποκαλύφθηκε το 2016 και αμέσως ξεχώρισε για τη ριζοσπαστική του σχεδίαση. Το 2019 παρουσιάστηκε η ανανεωμένη εκδοχή του, ενώ μέσα στο 2023 αναμένεται η δεύτερη γενιά του, που όπως προαναφέρθηκε, προλογίζεται από το C-HR Prologue.

Toyota C-HR
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ