Αυτό είναι το νέο SUV των 6.000 ευρώ

Tata Punch Μικρό SUV 2021

Με τιμή λίγο πάνω από τα μόλις 6.000 ευρώ το νέο μικρό SUV Tata Punch δίνει μια πραγματική... γροθιά στην ακρίβεια.

Ο ανταγωνισμός στην κατηγορία των μικρών SUV αποκτά ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην διαρκώς αναπτυσσόμενη αγορά της Ινδίας. Τελευταία και καλύτερη απόδειξη είναι το Tata Punch (γροθιά στα αγγλικά), το νέο μοντέλο από τη γνωστή ινδική εταιρία έτοιμο να αντιμετωπίσει τον σκληρό ανταγωνισμό του έχοντας, από ό,τι φαίνεται, όλες τις σωστές προδιαγραφές.

Tata Punch Μικρό SUV 2021
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με σχεδίαση που θα μπορούσε κάλλιστα να απευθύνεται και στο ευρωπαϊκό κοινό, το Punch ακολουθεί τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Tata που ονομάζεται "Impact 2.0" και έχει διαστάσεις που το καθιστούν ιδανικό για κίνηση ειδικά εντός των τειχών της πόλης. Το μήκος του φτάνει λίγο πάνω από τα 3,82 μέτρα με πλάτος στα 1,74 και ύψος 1,61 μ., η καμπίνα μοιάζει ικανή να μπορεί να φιλοξενήσει τέσσερα άτομα και η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ μπορεί να φτάσει έως και τα 366 λίτρα.

Το μικρό SUV της Tata δεν έχει παραλείψει τις εκτός δρόμου δυνατότητες με την απόσταση από το έδαφος να φτάνει στα άκρως σεβαστά 187 χλστ. και τους Ινδούς να δηλώνουν ότι μπορεί να περάσει με άνεση υδάτινο εμπόδιο έως και 370 χλστ. Παράλληλα, στις εκτός δρόμου δυνατότητες του συμβάλλουν και τα ικανοποιητικά νούμερα που παρουσιάζουν οι γωνίες προσέγγισης, ράμπας και διαφυγής με 20,3, 37,6 και 22,2 μοίρες αντίστοιχα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για την κίνηση του Punch φροντίζει ένα 3κύλινδρο ατμοσφαιρικό μοτέρ που συνεργάζεται με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο πέντε σχέσεων και αποδίδει 86 ίππους και 11,3 Nm στις 6.000 και 3.300 σ.α.λ. αντίστοιχα.

Η ευχάριστη εξωτερική εικόνα του νέο μικρού SUV της Tata συνεχίζεται και στο εσωτερικό με τη μοντέρνες και διακριτικές γραμμές να είναι παρούσες και εδώ και τη διχρωμία του ταμπλό να προσθέτει μία έξτρα ευχάριστη νότα. Προσεγμένος παρουσιάζεται και ο εξοπλισμός με το multimedia σύστημα να φέρει οθόνη αφής και ηχεία της Kardon. Με τιμή στην Ινδία στα 6.030 ευρώ το Punch μοιάζει να είναι ένα από τα επόμενα best seller της ινδικής αγοράς τη στιγμή μάλιστα που έχει αποσπάσει και πέντε αστέρια στην αξιολόγηση crash test του Global NCAP.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ