Αυτό είναι το νέο μικρομεσαίο SUV των 19.000 ευρώ

EVO4 1

Το προσιτό SUV της EVO απέκτησε αισθητικές αλλαγές και πλουσιότερο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.

Η ιταλική EVO παρουσίασε πριν μερικά χρόνια ένα αρκετά ενδιαφέρον και προσιτό SUV με την ονομασία EVO4. Τα κύρια όπλα του είναι η χαμηλή τιμή, το προσεγμένο οικονομοτεχνικό προφίλ του και ο πλούσιος βασικός εξοπλισμός.

EVO4 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αισθητική ανανέωση του EVO4 επικεντρώνεται στο εμπρός μέρος που έχει επανασχεδιαστεί πλήρως. Τα νέα φώτα έχουν «χωριστεί» και στην κορυφή βρίσκονται τα φώτα ημέρας τύπου LED, ενώ παράλληλα είναι και πιο λεπτά.

Νέα είναι και η μαύρη μάσκα που αγκαλιάζει τα φώτα, όπως και ο προφυλακτήρας με τις έντονες εισαγωγές αέρα. Στο πλάι συναντάμε ανασχεδιασμένες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και μαύρα πλαστικά προστατευτικά γύρω από τους θόλους και τα μαρσπιέ.

EVO4 3

Οι αισθητικές αλλαγές δεν έχουν διαφοροποιήσει τις διαστάσεις του ανανεωμένου EVO4, με το μήκος του φτάνει τα 4,33 μέτρα, το πλάτος τα 1,77 μέτρα, το ύψος τα 1,64 μέτρα και το μεταξόνιο τα 2,56 μέτρα.

Το εσωτερικό του φρεσκαρισμένου ιταλικού SUV ακολουθεί ένα συμβατικό μοτίβο. Ο οδηγός ενημερώνεται από πίνακα οργάνων που συνδυάζει αναλογικές και ψηφιακές ενδείξεις. Στο κέντρο του ταμπλό δεσπόζει μία οθόνη αφής 10,3 ιντσών του συστήματος infotainment που υψηλή συνδεσιμότητα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
EVO4 5

Κάτω από το καπό βρίσκουμε έναν 4κύλινδρο ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης 1,6 λίτρων με ισχύ 115 ίππους και 155 Nm. Συνδυάζεται με χειροκίνητο σασμάν έξι ταχυτήτων που στέλνει τη δύναμη στους εμπρός τροχούς. Επιπλέον, προσφέρεται και σε έκδοση bifuel που καταναλώνει και LPG, και αποδίδει 106 ίππους και 140 Nm.

Το ανανεωμένο EVO4 κυκλοφορεί ήδη σε ορισμένες χώρες της Ευρώπης και η τιμή εκκίνησης έχει καθοριστεί στα 18.900 ευρώ για την έκδοση βενζίνης και στα 20.400 ευρώ για την bifuel.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ