Αυτό είναι το νέο Kia Sportage

Νέο Kia Sportage 2021

Η νέα γενιά Kia Sportage έκανε και επίσημα ντεμπούτο με την κορεάτικη εταιρία να δημοσιεύει τις πρώτες πληροφορίες και φωτογραφίες.

Σχεδιασμένη από λευκό χαρτί, η νέα 5η γενιά του Kia Sportage είναι πλέον μαζί μας και επίσημα. Σε αυτό το σημείο οι Κορεάτες θέλουν να επικεντρωθούμε στη σχεδίαση του νέου SUV τους που ακολουθεί τη φιλοσοφία της Kia «Opposites United», και αφήνουν τις λεπτομέρειες για τα τεχνικά και όχι μόνο χαρακτηριστικά του για αργότερα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναμφίβολα το νέο Kia Sportage καταφέρνει να ξεχωρίζει με την χαρακτηριστική εμπρός γρίλια να κυριαρχεί στη μάσκα και τα τοξοειδή φώτα ημέρας να δίνουν τη δική τους ξεχωριστή «υπογραφή». Σε γενικές γραμμές το νέο Sportage αποπνέει στιβαρότητα και δυναμισμό με το αεροδυναμικό προφίλ να συμπληρώνεται ιδανικά από τις κομψά δυναμικές γραμμές του πίσω μέρους.

Το άλμα που έγινε στη σχεδιαστική εξέλιξη του Kia Sportage είναι εμφανές και στην προσεγμένη καμπίνα του, με highlight τη σχεδίαση του ταμπλό. Πίσω από ένα κυρτό «πάνελ» φιλοξενούνται ο πίνακας πληροφοριών του οδηγού αλλά και η μεγάλη οθόνη αφής του συστήματος πολυμέσων με τις λεπτομέρειες σε βουρτσισμένο αλουμίνιο στους καλοσχηματισμένους αεραγωγούς και τις μαύρες γυαλιστερές επιφάνειες να προσφέρουν μια πιο upmarket εικόνα. Η Kia κάνει λόγο για χρήση υλικών υψηλής ποιότητας, ενώ προσοχή έχει δοθεί και στη χρηστικότητα. Παράδειγμα, οι ενσωματωμένες στα προσκέφαλα των εμπρός καθισμάτων «κρεμάστρες», αλλά και οι αποθηκευτικοί χώροι στην κεντρική κονσόλα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο Kia Sportage και την ευρωπαϊκή του έκδοση αναμένεται να έχουμε στα χέρια μας τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με το εμπορικό του λανσάρισμα να τοποθετείται προς το τέλος του έτους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ