Αυτό είναι το νέο Chevrolet Aveo -Πιο όμορφο και πλούσιο από ποτέ

Chevrolet Aveo

Μπορεί η Chevrolet να αποτελεί παρελθόν από την ευρωπαϊκή αγορά, ωστόσο, το ιδιαίτερα επιτυχημένο και στην ελληνική αγορά Aveo εξακολουθεί να ζει και να βασιλεύει.

To πέρασμα της Chevrolet -γνωστή και ως Daewoo στα πρώτα ευρωπαϊκά βήματα της καριέρας- από τη χώρα μας μόνο αποτυχημένο δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί.

Με αιχμή του δόρατος τα μικρά και ιδιαίτερα προσιτά αυτοκίνητα πόλης, η κορεατική φίρμα βρήκε τον απαραίτητο ζωτικό χώρο σε μια price sensitive αγορά, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των Ελλήνων αγοραστών.

Chevrolet Aveo
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Matiz και το Aveo δημιούργησαν μια ισχυρή παράδοση, η οποία ωστόσο δεν είχε την ανάλογη συνέχεια καθώς η GM αποφάσισε την αποχώρηση της… ασιατικής Chevrolet από την ευρωπαϊκή αγορά.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι το Chevrolet Aveo δεν συνέχισε την πορεία του σε άλλα μήκη και πλάτη του πλανήτη, διατηρώντας σταθερά υψηλή τη σχέση αξίας/τιμής.

Σήμερα το Chevrolet Aveo υποδέχεται τη νέα γενιά του, φαντάζει ως η ιδανική λύση για την αγορά της Λατινικής Αμερικής στην οποία και πρόκειται να δραστηριοποιηθεί.

Το νέο Chevrolet Aveo προέκυψε με τη συνεργασία της GM και της κινεζικής SAIC και σε ό,τι αφορά στον σχεδιασμό του, δεν υπολείπεται σε φρεσκάδα των βασικών του ανταγωνιστών.

Chevrolet Aveo

Με έξι αερόσακους, δισκόφρενα και στους τέσσερις τροχούς, ABS και αισθητήρες στάθμευσης, ηλεκτρονικό κλιματισμό και ηλεκτρικά παράθυρα στον μακροσκελή κατάλογο του εξοπλισμού, το νέο Chevrolet Aveo δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί φτωχό, επιχειρώντας να αφήσει πίσω του το… αμαρτωλό, σε επίπεδο παθητικής ασφάλειας, παρελθόν του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάτω από το καπό του νέου Chevrolet Aveo βρίσκεται ένας ατμοσφαιρικός κινητήρας 1,5 λίτρου, ο οποίος αποδίδει 110 ίππους και 140 Nm ροπής και συνδυάζεται με ένα μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων.

Η έναρξη των πωλήσεων του νέου Chevrolet Aveo στις αγορές της Λατινικής Αμερικής θα ξεκινήσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2023 χωρίς να έχουν γίνει μέχρι σήμερα γνωστές οι τιμές του.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ