Αυτό είναι το κινέζικο Toyota Land Cruiser τσέπης

κινέζικη αντιγραφή Toyota Land Cruiser 2023

Οι Κινέζοι συνεχίσουν ακάθεκτοι με τις αντιγραφές μοντέλων άλλων κατασκευαστών παρουσιάζοντας αυτή τη φορά ένα λιλιπούτειο αυτοκίνητο με τα χαρακτηριστικά του Toyota Land Cruiser.

Αν και παρατηρείται μείωση τα τελευταία χρόνια, η αντιγραφή είναι ένα είδος μόδας για του Κινέζους κατασκευαστές, ειδικά για μοντέλα που απευθύνονται στην εγχώρια αχανή αγορά.

Αυτή είναι και η περίπτωση του λιλιπούτειου αυτοκινήτου που βλέπετε στις οθόνες σας, το οποίο «κοιτάζει» για έμπνευση στη γειτονική Ιαπωνία και αντιγράφει κατάφορα τη νέα γενιά του Toyota Land Cruiser LC300.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μικρό αυτοκίνητο πόλης έκανε την εμφάνισή του στην κινέζικη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης με την τεράστια χαρακτηριστική μάσκα του νέου Land Cruiser να δίνει δυναμικά το «παρών» στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου και να κυριαρχεί, ενώ αντίστοιχης σχεδιαστικής φιλοσοφίας με το SUV της ιαπωνικής εταιρείας είναι και τα φωτιστικά σώματα.

Πολύ καλή προσπάθεια αντιγραφής του Toyota Land Cruiser γίνεται από τους Κινέζους στο προφίλ αλλά και στο πίσω μέρος του μικρού αυτοκινήτου πόλης με τους θόλους των τροχών να θυμίζουν έντονα το ιαπωνικό SUV, όπως και τα φωτιστικά σώματα και ο προφυλακτήρας στο πίσω μέρος.

Άλλα στοιχεία για το μικρό κινέζικο αυτοκίνητο δεν υπάρχουν με το σήμα να μην αντιστοιχεί σε κάποιον από τους γνωστούς κατασκευαστές της τεράστιας ασιατικής χώρας, ενώ αντιστοιχία δεν υπάρχει ούτε για το όνομα Kuluze που εμφανίζεται στο πίσω μέρος του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το «Land Cruiser τσέπης» που βλέπετε στις φωτογραφίες θα μπορούσε να είναι ακόμη και ένα bodykit για κάποιο μικρό μοντέλο της εγχώριας αγοράς αφού στην Κίνα, υπάρχει η τάση τα αυτοκίνητα πόλης να «μεταμορφώνονται» και να θυμίζουν μεγαλύτερα και ακριβότερα αυτοκίνητα, τα οποία και δεν μπορούν να αγοράσουν οι κάτοικοι της χώρας.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ