Διαρροή: Αυτό είναι το Jeep Wagoneer S

Jeep Wagoneer S

Διέρρευσαν κατά… λάθος φωτογραφίες της ναυαρχίδας της Jeep, Wagoneer S, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πολύ πριν την επίσημη αποκάλυψη του μοντέλου.

Αν και αποσύρθηκαν σύντομα, η «ζημιά» είχε γίνει. Τώρα σχεδόν όλοι έχουμε μια πολύ πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το αμερικάνικο SUV, το οποίο θα ανταγωνίζεται τα BMW iX, Audi Q8 e-tron και το επερχόμενο Range Rover Electric. Να τονίσουμε πως πρόκειται για το πρώτο αυτοκίνητο, που θα χρησιμοποιεί την ολοκαίνουργια πλατφόρμα «STLA Large» της Stellantis, όπου αργότερα θα τοποθετηθεί σε Alfa Romeo και Maserati.

Το αμάξωμα διαθέτει κομψή, αλλά ταυτόχρονα επιβλητική υπόσταση με χαρακτηριστικό στοιχείο στο εμπρός μέρος την σχιστοειδή μάσκα, η οποία έχει επανασχεδιαστεί και τώρα φωτίζεται από LED. Σε  όλο το μήκος του καπό διατρέχει μια λεπτή λωρίδα φωτός, ενώ εξίσου λεπτά είναι και τα φωτιστικά σώματα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Jeep Wagoneer S b

Ο προφυλακτήρας έχει ένα μεγάλο άνοιγμα στο κάτω μέρος, αλλά υπάρχει επιπλέον και ένα σετ αεραγωγών στα πλαϊνά του, ώστε να ψύχονται επαρκώς η μπαταρία και οι ηλεκτροκινητήρες. Οι θόλοι των τροχών έχουν τετραγωνισμένο σχήμα, ενώ το πίσω μέρος ακολουθεί το ίδιο σχεδιαστικό στυλ με το μπροστινό, με μια στενή μπάρα να αποτελεί τα φωτιστικά σώματα. Επίσης, κανείς δεν μπορεί να μην παρατηρήσει την ευμεγέθη αεροτομή στην οροφή του.

Πληροφορίες ή εικόνες για το εσωτερικό του Jeep Wagoneer S, δεν υπάρχουν. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως η καμπίνα θα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 5 επιβάτες, σε αντίθεση με τα 8 άτομα που χωρούν στο Grand Wagoneer.

Οι μπαταρίες που θα τοποθετηθούν στο νέο αμιγώς ηλεκτρικό εκτός δρόμου όχημα, θα κυμαίνονται από 85 έως 118 kWh και η αυτονομία αναμένεται να ξεπερνά τα 640 χιλιόμετρα. Το αυτοκίνητο θα αποδίδει 592 ίππους, θα είναι φυσικά τετρακίνητο και θα διαθέτει το σύστημα Trail Rated, όπως και τα υπόλοιπα της εταιρείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ