Αυτό είναι το νέο ηλεκτρικό Hyundai των 10.000 ευρώ

Ηλεκτρικό Hyundai 10000 ευρώ

Ένα μικρό, προσιτό αλλά και ικανό στην άσφαλτο και το χώμα τετράτροχο δημιούργησε ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής, τοποθετώντας την Hyundai και τις προτάσεις της στη σωστή τους διάσταση.

Η Hyundai καθιερώθηκε στις συνειδήσεις του ελληνικού αγοραστικού ως μια αυτοκινητοβιομηχανία με χαμηλού κόστους προτάσεις, οι οποίες διακρίνονταν για την αξιοπιστία τους και το υψηλό value for money.

Στην πορεία, βέβαια, τα προϊόντα των Κορεατών έπαψαν να είναι το ίδιο ελκυστικά, καθώς η γεωμετρική αύξηση των τιμών τους δεν συνοδεύθηκε από την ανάλογη βελτίωση της ποιότητάς τους.

Κάπως έτσι τα περισσότερα μοντέλα της Hyundai έμειναν στα αζήτητα, ρίχνοντας τους Κορεάτες από τις πρώτες θέσεις της ελληνικής αγοράς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό που επί της ουσίας λείπει από την γκάμα της Hyundai είναι ένα πραγματικά προσιτό αυτοκίνητο, το οποίο θα προσφέρει λύσεις σε εκείνους που δεν είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν μια περιουσία μόνο και μόνο για να αποκτήσουν ένα νέο τετράτροχο.

Απάντηση σε αυτή την ανάγκη δίνει το ψηφιακό όραμα ενός ανεξάρτητου σχεδιαστή, ο οποίος δημιούργησε ένα τετράτροχο το οποίο μπορεί να κινηθεί με την ίδια ευκολία σε άσφαλτο και χώμα, παραμένοντας προσιτό στο ευρύ αγοραστικό κοινό.

Το μικρό αλλά σε κάθε περίπτωση εντυπωσιακό Hyundai που βρίσκεται στις οθόνες σας ανήκει στον ταλαντούχο σχεδιαστή Roman Ignatowski, ο οποίος και δημιούργησε ένα πολλαπλών χρήσεων όχημα με την υπογραφή της κορεατικής φίρμας.

Ηλεκτρικό Hyundai 10000 ευρώ
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Απέριττο σχεδιαστικά και με τη δυνατότητα πλήθος διαμορφώσεων, το δημιούργημα του Roman Ignatowski κινείται με την αποκλειστική χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει ακόμα και φωτοβολταϊκά πάνελ ώστε να παράγει τη δική του ενέργεια.

Αν και οι προδιαγραφές του πρωτότυπου οχήματος δεν έχουν ανακοινωθεί, με δεδομένη την ευελιξία που προσφέρει η τεχνολογία της ηλεκτροκίνησης, θα μπορούσε κάλλιστα να διατεθεί σε δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις χωρίς σημαντική επιβάρυνση της τιμής του.

Μιλώντας για το κόστος, οι πιο προσιτές διαμορφώσεις δεν υπερβαίνουν το ψυχολογικό όριο των 10.000 ευρώ, μολονότι κάθε πρόβλεψη για τιμή του τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι μάλλον τολμηρή.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ