Αυτό είναι το απόλυτο Suzuki Jimny

Suzuki Jimny

To Suzuki Jimny είναι γνωστό για τις εκτός δρόμου ικανότητές του, πόσο μάλλον όταν εξοπλίζεται με έκκεντρους άξονες μετάδοσης, οι οποίοι διευρύνουν τον offroad προσανατολισμό του.

Αν υπήρχε κάποιος λόγος να αποκτήσει κανείς ένα Suzuki Jimny, πέρα από το γεγονός ότι αποτελούσε μια προσιτή επιλογή στην ευρύτερη κατηγορία των οχημάτων ελευθέρου χρόνου, ήταν οι ικανότητές του μακριά από την άσφαλτο.

Το σύστημα τετρακίνησης, οι σχέσεις υποπολλαπλασιασμού και φυσικά το χαμηλό βάρος του, επιτρέπουν στην ιαπωνική πρόταση να κινείται με χαρακτηριστική ευκολία στο χώμα, τη λάσπη ή ακόμα και στο χιόνι.

Suzuki Jimny
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επειδή ωστόσο ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, η Delta 4x4 και η Avus Auto εργάστηκαν από κοινού ώστε να επεκτείνουν τις εκτός δρόμου δυνατότητες του ιαπωνικού offroader.

H πρώτη και αναμφίβολα η σημαντικότερη αναβάθμιση στην οποία προχώρησαν είναι η τοποθέτηση έκκεντρων αξόνων μετάδοσης, οι οποίοι αύξησαν περαιτέρω το περίφημο ground clearance.

Suzuki Jimny

Οι έκκεντροι άξονες μετάδοσης, γνωστοί και ως portal axles, «συναντούν» τον τροχό στο υψηλότερο σημείο του, εξασφαλίζοντας επιπλέον εκατοστά απόστασης από το έδαφος.

Στην περίπτωση του αναβαθμισμένου Suzuki Jimny, το ground clearance αυξήθηκε στα 40 εκατοστά, γεγονός που σε συνδυασμό με τους μεγαλύτερους σε διάσταση τροχούς και τη νέα, ρυθμιζόμενη ανάρτηση, επεκτείνει τις εκτός δρόμου δυνατότητες του ιαπωνικού offroader.

Suzuki Jimny
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στις παρεμβάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί προσθέστε τα νέα φτερά των τροχών, ενώ προαιρετικά μπορεί να επιλέξει κανείς και τα μεταλλικά προστατευτικά του αμαξώματος.

Το αναβαθμισμένο Suzuki Jimny προσφέρεται στην αγορά της Γερμανίας και της Ελβετίας με την τιμή του να ξεκινά από τα 56.000 ευρώ, την ίδια στιγμή που η τιμή της εργοστασιακής εκδοχής του δεν ξεπερνά τα 21.915 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ