Αυτό το αυτοκίνητο σε προστατεύει από τον κορωνοϊό

Fiat 500e

Η Fiat υψώνει ασπίδα προστασίας κατά της Όμικρον μέσω του συστήματος “Sanitizing Glove Box” που «σκοτώνει» τον κορωνοϊό.

Ένα νέο πανδημικό κύμα φέρνουν προ των πυλών οι νέες υποπαραλλαγές της «Όμικρον», με πολλές χώρες της Ευρώπης να αντιμετωπίζουν νέα άνοδο των κρουσμάτων.

Η Covid-19 συνεχίζει να αποτελεί μέρος της ζώης μας, κάτι που έχει αναγνωρίσει η Fiat η οποία προσπαθεί να συνδράμει με τον δικό της τρόπο στην θωράκιση των πολιτών.

Το ιταλικό brand δεν ετοιμάζει κάποιο… εμβόλιο, αλλά προσπαθεί να αποτρέψει τη λοίμωξη Covid-19 μέσα από τον εξοπλισμό του Fiat 500 στις εκδόσεις (500) RED και “La Prima by Bocelli”.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αμφότερες οι εκδόσεις ενσωματώνουν το “Sanitizing Glove Box”, ένα ντουλαπάκι συνοδηγού που φέρει λειτουργία απολύμανσης. Ειδικότερα, μέσα στο ντουλαπάκι υπάρχει μια ειδική λάμπα απολύμανσης με ακτινοβολία UV-C η οποία μπορεί να αδρανοποιήσει αποτελεσματικά τον ιό μέσα σε 3 λεπτά. 

fiat απολύμανση covid ντουλαπάκι

Μέσα στο ντουλαπάκι οι επιβάτες μπορούν να τοποθετήσουν το smartphone, τα κλειδιά τους και άλλα προσωπικά αντικείμενά τους όπου ενδέχεται να έχουν συσσωρευτεί παθογόνους μικροοργανισμούς.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο οδηγός – ή οποιοσδήποτε άλλος επιβάτης - είναι να τοποθετήσει τα αντικείμενά του μέσα στο ντουλαπάκι. Και αφού το κλείσει, να πατήσει ένα κουμπί στην κεντρική κονσόλα, το οποίο θα ενεργοποιήσει την απολυμαντική διαδικασία. Μόλις η τελευταία ολοκληρωθεί, παράγεται ένα μπλε φως προς ενημέρωση των επιβατών.

fiat απολύμανση covid ντουλαπάκι
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Fiat επισημαίνει ότι ανέκαθεν προήγαγε τις τεχνολογίες που είναι απλές και ανθρωποκεντρικές, και ως εκ τούτου ο χρήστης δεν χρειάζεται να καταφύγει στα εγχειρίδια.

fiat απολύμανση covid ντουλαπάκι

«Για πάνω από 120 χρόνια αυτή ήταν η κύρια αποστολή της ιταλικής μάρκας: Να προσφέρει σε όλους καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με απλό τρόπο και είναι ικανές να ικανοποιήσουν τόσο τις σύγχρονες ανάγκες της καθημερινής μετακίνησης όσο και την αυξανόμενη κοινωνική ευαισθησία απέναντι στο περιβάλλον και τους ανθρώπους».

Στα βίντεο που ακολουθούν η Fiat παρουσιάζει τον ιδιαίτερα απλό τρόπο λειτουργίας του Sanitizing Glove Box.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ