Αυτή είναι η νέα μόδα στις κλοπές αυτοκινήτων -Ποιο εξάρτημα αποσπούν οι συμμορίες

κλοπές αυτοκινήτων

Η τελευταία τάση στις κλοπές είναι οι τελευταίας τεχνολογίας εμπρός προβολείς των αυτοκινήτων. Αλήθεια, γιατί συμβαίνει αυτό;

Τα τελευταία 2 με 3 χρόνια, οι σύγχρονοι προβολείς των αυτοκινήτων αποτελούν ένα ιδιαίτερα ποθητό αντικείμενο για τους κλέφτες. Ακούγεται, αλλά δεν είναι μικρή η ζημιά στα σύγχρονα αυτοκίνητα, καθώς πέρα από το χρηστικό της υπόθεσης, είναι και πολύ ακριβοί.

LED headlights thieves 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι προβολείς τύπου LED που φέρει πλέον η πλειοψηφία των αυτοκινήτων, προσφέρουν περισσότερο φωτισμό και καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια από τις συνηθισμένες λάμπες. Επίσης, είναι πιο αξιόπιστοι και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Οι κλέφτες αποσπούν τους προβολείς τύπου LED από τα σύγχρονα και ακριβά μοντέλα για να τους χρησιμοποιήσουν σε χασισοφυτείες σε κλειστούς χώρους, βοηθώντας τους να φροντίζουν τα φυτά αποτελεσματικότερα και οικονομικότερα. Με ότι αυτό συνεπάγεται (πώληση ναρκωτικών στη μαύρη αγορά κ.α.).

LED headlights thieves 4

Ένα πολύ τρανταχτό παράδειγμα είναι αυτό που είδαμε προημερών, με τους κλέφτες να αφαιρούν τους προβολείς LED μιας Porsche Taycan Cross Turismo, βανδαλίζοντάς την. Με αυτό τον τρόπο προκάλεσαν μεγάλη ζημιά στο αυτοκίνητο και σίγουρα θα αποτελέσει για τον ιδιοκτήτη και την ασφαλιστική, μια σημαντική δαπάνη που αγγίζει χιλιάδες ευρώ, τουλάχιστον.

Για αυτό τον λόγο, καλό θα είναι οι ιδιοκτήτες πολυτελών και σπορ αυτοκινήτων μεγάλης αξίας να είναι προσεκτικοί για το μέρος που σταθμεύουν ή αποθηκεύουν το αυτοκίνητό τους, καθώς βρίσκονται μπροστά σε μια συνεχώς αυξανόμενη απειλή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ