Επιβεβαίωση carandmotor: Αυτό είναι το νέο brand που έφερε στην Ελλάδα ο Όμιλος Μανδύλα

Kosmocar

Επιβεβαιώθηκε πλήρως το ρεπορτάζ του Carandmotor.gr σχετικά με τη νέα υπηρεσία χρήσης οχημάτων.

Μια νέα πλατφόρμα ενοικίασης αυτοκινήτων ξεκινά να λειτουργήσει από ώρα σε ώρα ο όμιλος Μανδύλα στην Ελλάδα ο οποίος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Carandmotor.gr θα περιλαμβάνει αυτοκίνητα, ηλεκτρικά ποδήλατα, μικροοχήματα, μοτοσυκλέτες ενώ δεν είναι απίθανο να «απορροφήσει» και την ήδη υπάρχουσα πλατφόρμα Luxuryhire που αφορά σε λιμουζίνες, μεγάλα SUV αλλά και Supercars.

Ο λόγος για την Dribe.gr η οποία όπως μπορεί να διακρίνεται και στις φωτογραφίες έχει ήδη ετοιμάσει το site της νέας εταιρείας στο οποίο αναγράφει: «Έρχεται! Ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε την απόλυτη ελευθερία στη μετακίνησή σας. Μείνετε συντονισμένοι.»

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την ίδια στιγμή ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Kosmocar κ. Γιάννης Εμιρζάς σε ανάρτησή του στα social media επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι: «Η Kosmocar S.A. έχει μερικά σημαντικά νέα να ανακοινώσει - μια νέα και πολύ ανατρεπτική συνεργασία βρίσκεται σε εξέλιξη - μείνετε συντονισμένοι».

Η εν λόγω πλατφόρμα θα περιλαμβάνει αρχικά μόνο αυτοκίνητα από την μάρκα Audi (και όχι VW ή Skoda) τα οποία θα έχουν ηλικία έως 3 έτη και θα μπορούν να ενοικιαστούν από μία ημέρα έως και για πολλούς μήνες ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα θα προστεθούν τα ηλεκτρικά ποδήλατα, τα οχήματα μικροκινητικότητας αλλά και οι μοτοσυκλέτες και όπως προαναφέραμε και τα supercars ή οι λιμουζίνες.

Με αυτό τον τρόπο ουσιαστικά ο όμιλος Μανδύλα θα επιχειρήσει το πρώτο του μεγάλο άνοιγμα στην αγορά ενοικίασης οχημάτων συμπληρώνοντας το κομμάτι των υπερπολυτελών οχημάτων που ενοικιάζει ούτως ή άλλως.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εφαρμογή θα είναι πολύ απλή και θα λειτουργήσει στα πρότυπα της Δανέζικης Dribe από την οποία ο ελληνικός έχει αποκτήσει και τα δικαιώματα χρήσης.

Ο βασικός στόχος του ελληνικού ομίλου είναι να εισέλθει στην αγορά ενοικιάσεων και χρονομίσθωσης αρχικά με μοντέλα μόνο της Audi, με οχήματα μικροκινητικότητας που διαθέτει όπως επίσης και με μοντέλα από τις διάσημες μοτοσυκλέτες Ducati.

Το τμήμα των ενοικιάσεων υπερπολυτελών μοντέλων όπως Bentley, Audi R8, Q8, κ.ά. αναμένεται να απορροφηθεί στη νέα πλατφόρμα και να διατηρήσει τις άκρως δελεαστικές τιμές που προσφέρει στους Έλληνες καταναλωτές.

Χαρακτηριστικά θα αναφέρουμε πως η ενοικίαση ενός Audi R8 για ένα τριήμερο (παραλαβή Παρασκευή και επιστροφή Δευτέρα πρωί) κοστίζει 2.550 ευρώ ή 850 ευρώ ημερησίως.

Αντίστοιχα για τις ίδιες ημέρες χρήσης μία Bentley Flying Spur V8 κοστίζει 4.500 ευρώ ή 1.500 ευρώ ημερησίως. Αν πάλι κάποιος επιθυμεί να ενοικιάσει μια Bentley Continental τότε το τίμημα μειώνεται στις 3.900 ευρώ ή 1.300 ευρώ ημερησίως.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πάντως το πιο φθηνό μοντέλο στο στόλο της Luxuryhire είναι ένα Audi Q3 με το κόστος για ένα τριήμερο να ανέρχεται σε 420 ευρώ ή 140 ευρώ ημερησίως. Αν πάλι επιθυμεί κανείς ένα πιο μεγάλο και πολυτελές SUV τότε το VW Touareg μπορεί να ενοικιαστεί για ένα τριήμερο έναντι 780 ευρώ ή 280 ευρώ ημερησίως ενώ το Audi Q8 θα κοστίσει 930 ευρώ ή 310 ευρώ ημερησίως.

Για τους λάτρεις των σπορ ηλεκτρικών αυτοκινήτων η εταιρείας της Kosmocar διαθέτει το e-Tron GT έναντι των 1.500 ευρώ για ένα τριήμερο ή έναντι 500 ευρώ ημερησίως. Το ίδιο ακριβώς κόστος έχει και η λιμουζίνα Audi A8-Long δηλαδή τα 1.500 ευρώ για 3 ημέρες ή 500 ευρώ ημερησίως...

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ