Αυτή είναι η λιμουζίνα των 9.000 ευρώ -Ποιος κατασκευάζει το νέο μοντέλο

Geely Emgrand 2025 1

Το νέο μεσαίο οικογενειακό σεντάν ξεχωρίζει για τους γενναιόδωρους χώρους και τον πλήρη εξοπλισμό, ενώ προσφέρεται και σε τιμή σκάνδαλο.

Το φρεσκαρισμένο Geely Emgrand έκανε την πρώτη του εμφάνιση αυτές τις μέρες στην αγορά της Κίνας και συνδυάζεται με τέσσερα εξοπλιστικά επίπεδα. Το ανανεωμένο μοντέλο, έχει μικρές αλλαγές στην εμφάνισή του και το εσωτερικό, αλλά η τιμή του παραμένει αρκετά δελεαστική και δεν ξεπερνά τα 9.000 ευρώ (8.800 ευρώ).

Geely Emgrand 2025 3
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Geely Emgrand MY 2025 έχει μήκος που φτάνει τα 4,64 μέτρα, πλάτος τα 1,82 μέτρα, ύψος τα 1,46 μέτρα και μεταξόνιο που ακουμπά τα 2,65 μέτρα. Αυτό σημαίνει ότι τοποθετείται εμπορικά στα μεσαία σεντάν, όπως ακριβώς συνέβαινε και με την προ ανανέωσης έκδοση. Οι τροχοί με τους οποίους εφοδιάζεται είναι 16 ή 17 ιντσών.

Geely Emgrand 2025 2

Το νέο model year του Emgrand δεν φέρει μεγάλες σχεδιαστικές αλλαγές, με τις εντονότερες να εντοπίζονται στη μάσκα, τον λογότυπο της εταιρείας και την προσθήκη ορισμένων λεπτομερειών από χρώμιο. Πίσω, βρίσκουμε ένα μικρό αεροδυναμικό χείλος ένα μεγάλο φωτιστικό σώμα που αποτελείται από 190 στοιχεία LED και ενώνει τα κυρίως φώτα.

Geely Emgrand 2025 7
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάτω από το εμπρός καπό δεν υπάρχουν αλλαγές, πράγμα που σημαίνει ότι παραμένει ο ατμοσφαιρικός κινητήρας βενζίνης των 1,5 λίτρων με απόδοσης 127 ίππων και 152 Nm. Ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει μεταξύ ενός χειροκίνητου κιβωτίου πέντε σχέσεων ή ενός αυτόματου CVT και 8 εικονικές σχέσεις.

Geely Emgrand 2025 4

Μικρές διαφοροποιήσεις έχει υποστεί και η καμπίνα του νέου Emgrand, με τον οδηγό να ενημερώνεται από ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και τους επιβάτες να ψυχαγωγούνται από το σύστημα πολυμέσων με την έγχρωμη οθόνη αφής 12,3 ιντσών και το αναβαθμισμένο λογισμικό.

Geely Emgrand 2025 8
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αποδοτικότερο σύστημα κλιματισμού, ασύρματη φόρτιση για δύο κινητά τηλέφωνα, cruise control, σύστημα υποβοήθησης στο παρκάρισμα, hill start assist, ανοιγόμενη ηλιοροφή, είσοδο και εκκίνηση κινητήρα χωρίς κλειδί και όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες.

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ