Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες του νέου Nissan Qashqai

Nissan Qashqai teaser

Η Άνοιξη φέρνει και αέρα ανανέωσης για το Qashqai, με το δημοφιλές μοντέλο της Nissan να κάνει επίσημο ντεμπούτο στις 17 Απριλίου.

Όμως από τώρα, κάτι περισσότερο από μία εβδομάδα πριν την πρεμιέρα της ανανεωμένης εκδοχής του ιαπωνικού SUV, έχουμε το πρώτο teaser video. Τριάντα δευτερόλεπτα που αποκαλύπτουν πολλά μυστικά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως θα δείτε πατώντας play, στο video δεσπόζει το εμπρός μέρος του φρεσκαρισμένου Nissan Qashqai, στο οποίο διακρίνεται μεγαλύτερη μάσκα, με τρισδιάστατη σχεδίαση, νέοι προβολείς LED κι ενώ τα φωτιστικά σώματα έχουν διατηρήσει τη σχεδιαστική φιλοσοφία βέλους, το πάνω τους μέρος είναι σαφές πως προεκτείνεται αρκετά, σταματώντας πάνω από τον θόλο του τροχού.

Το χρωμιωμένο «V» στο πρόσωπο του μοντέλου απουσιάζει και αντί αυτού, διακρίνεται μία οριζόντια λωρίδα. Ανασχεδιασμένος είναι γενικά ο εμπρός προφυλακτήρας και έχει τριγωνικούς αεραγωγούς, μεγαλύτερου μεγέθους.

Οι ζάντες φαίνεται πως θα έχουν ενδιαφέρουσες επιλογές ενώ μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί το πίσω μέρος που λάμπει διά της απουσίας του από το σύντομο αυτό video.

Οι ματιές στην καμπίνα δεν δείχνουν πολλά, πιστοποιούν όμως πως είναι γεμάτο τεχνολογία. Στην ανανεωμένη εκδοχή της τρίτης γενιάς του μοντέλου, αναμένεται να υπάρχει πιο πλούσιος εξοπλισμός και αναβαθμισμένα υλικά. Πάντως οι οθόνες δείχνουν σε ίδια θέση και διαστάσεις. Θα περιμένουμε τη 17η Απριλίου για περισσότερα σε αυτό το μέτωπο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ίδιο και για τα αθέατα στοιχεία του μοντέλου, αν και αναμένεται να διατηρηθεί η ίδια γκάμα κινητήριων συνόλων, που περιλαμβάνει τόσο ήπια υβριδική όσο και πλήρως υβριδική έκδοση. Η πρώτη αφορά συνδυασμό του συστήματος μετάδοσης κίνησης E-Power και του ηλεκτροκινητήρα στους εμπρός τροχούς, με βενζινοκινητήρα 1.3 λίτρων και η δεύτερη με βενζινοκινητήρα 1.5 λίτρων, που προσφέρει και τα 190 άλογα ως την πιο δυναμική έκδοση του Qashqai.

Όλα αυτά, ενώ το 2025 το δημοφιλές μοντέλο θα αποκτήσει και μία νέα, πλήρως ηλεκτρική έκδοση. Προς το παρόν, εστιάζουμε στο 2024 και ακολουθεί το teaser όσων θα αποκαλυφθούν στις 17 του μήνα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ