Αυτά είναι τα νέα οχήματα των Γερμανών Κομάντο

defenture mammoth

Η Kommando Spezialkräfte ή αλλιώς KSK είναι μια από τις καλύτερες ομάδες ειδικών ομάδων στον κόσμο. Δείτε ποια είναι τα νέα οχήματα των επίλεκτων του γερμανικού στρατού.

Με 80 νέα στρατιωτικά οχήματα της ολλανδικής Defenture εξοπλίζεται το σώμα ειδικών δυνάμεων της Γερμανίας (KSK). Πρόκειται για το Defenture Mammoth, που χρησιμοποιείται επιχειρησιακά και από του Ολλανδούς, το οποίο μπορεί να κατασκευαστεί σε διάφορες παραλλαγές ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες. Το 4κίνητο όχημα μπορεί να φτάσει σε βάρος τους 9 τόνους, με κύρια χαρακτηριστικά τις off road δυνατότητες και την ευελιξία στο πεδίο της μάχης αφού και οι πίσω τροχοί μπορούν να στρίβουν ταυτόχρονα με τους εμπρός.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκτός της ισχυρής θωράκισης, το Defenture Mammoth φέρει ειδικά ραντάρ για ανίχνευση πυραύλων, συστήματα επικοινωνίας που θα απομονώνουν κάθε ενέργεια υποκλοπής, βαρύ οπλισμό και πολλά ακόμη στοιχεία. Σημειώστε, επίσης, πως τα 80 οχήματα που θα παραλάβουν οι Γερμανοί θα αφορούν σε πολλές παραλλαγές του Mammoth έτσι ώστε οι ειδικές δυνάμεις να τα χρησιμοποιήσουν για διάφορους σκοπούς. Παράλληλα, η ολλανδική εταιρεία έχει αναλάβει την πλήρη εκπαίδευση των Γερμανών και προσφέρει ισόβια εγγύηση και τεχνική υποστήριξη για όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί στο μέλλον.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά τώρα, το αμάξωμα κινείται από έναν εξακύλινδρο ντίζελ κινητήρα χωρητικότητας 3,2 λίτρων. Συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων και η συνολική απόδοση φτάνει τα 217 άλογα ισχύος και τα 500 Nm ροπής. Επίσης, η αυτονομία κίνησής του με έναν ανεφοδιασμό μπορεί να ξεπεράσει τα 1.000 χιλιόμετρα.

Δείτε σε δράση το Vector Voertuig πάνω στο οποίο θα βασιστεί το Defenture Mammoth

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ