
Με 105 ικανότατα pickup εφοδιάστηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, αναβαθμίζοντας και μάλιστα σημαντικά τον στόλο των οχημάτων των.
Παρουσία του Πρωθυπουργού της Ελλάδος, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης των 164 νέων οχημάτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Η προμήθεια των 164 νέων οχημάτων, προϋπολογισμού 15.550.000 ευρώ, αναμένεται να αναβαθμίσουν τις επιχειρησιακές δυνατότητες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όντας εξοπλισμένα με δεξαμενές νερού χωρητικότητας 12.000 λίτρων.
BUY NOW

Από τα 164 νέα οχήματα, τα 105 ανήκουν στην κατηγορία των pickup, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να επιλέγει τα Isuzu D-Maz, ώστε να ανταπεξέλθει στο δύσκολο έργο της.
Ειδικότερα πρόκειται για το Isuzu D-Max Double, στην εξοπλιστική έκδοση Activity, στην οποία εφοδιάζεται με έναν πετρελαιοκινητήρα χωρητικότητας 1,9 λίτρου και απόδοσης 164 ίππων.

Το Isuzu D-Max συνδυάζεται είτε με μηχανικό είτε με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων και πληροί τις αυστηρότερες προδιαγραφές εκπομπής ρύπων Euro 6e, επιδεικνύοντας την αποδοτικότητά του.
Mε σύστημα τετρακίνησης, δυνατότητα υποπολλαπλασιασμού των σχέσεων και κλείδωμα πίσω διαφορικού, το Isuzu D-Max αποτελεί το ιδανικό όχημα για τις υπηρεσιακές ανάγκες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Για τον σκοπό αυτό άλλωστε απέκτησαν «ειδικό» εξοπλισμό, εξασφαλίζοντας την αμεσότερη και αποτελεσματικότερη επέμεβαση.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ