Αυτά είναι τα φθηνότερα βενζινάδικα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

times kausimon foularisma poso kostize

Έως και 20 λεπτά φθηνότερα, σε σύγκριση με την μεσοσταθμική τιμή, μπορούν να βρουν οι Αθηναίοι την 95άρα βενζίνη σε συγκεκριμένα βενζινάδικα. Δείτε τα φθηνότερα στην πρωτεύουσα, αλλά και τη Θεσσαλονίκη.

Συνεχίζει ακάθεκτο το ξέφρενο «ράλι» τιμών στα καύσιμα, με το πρωτοφανές κύμα ακρίβειας να έχει εκτροχιάσει τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς, ωθώντας τους οδηγούς στην απόγνωση.

Με τη μεσοσταθμική τιμή της αμόλυβδης, πανελλαδικά, να βρίσκεται πλέον στα 2,428 ευρώ (βάσει των επίσημων στοιχείων για τις 18/6), πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν να μετριάσουν την οικονομική αιμορραγία αναζητώντας το πρατήριο υγρών καυσίμων της περιοχής τους με τις χαμηλότερες τιμές.

Όπως έχουμε αναφέρει σε πρότερο άρθρο μας, η εύρεση των φθηνότερων βενζινάδικων μπορεί να γίνει μέσω του ιστότοπου fuelprices.gr, όπου αναφέρονται οι τιμές του εκάστοτε βενζινάδικου της κάθε περιοχής, αλλά και η ακριβής τοποθεσία τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι να επιλέξουν τη νομαρχία όπου ζουν και στη συνέχεια τον δήμο που τους ενδιαφέρει. Εν συνεχεία τον τύπο καυσίμου (Αμόλυβδη 95/100 οκτ, super, diesel κίνησης/θέρμανσης, υγραέριο κίνησης) και το σύστημα θα αναδείξει σε πραγματικό χρόνο τα φθηνότερα πρατήρια.

Στη νομαρχία Αθηνών, όπου η μέση τιμή είναι 2,394 ευρώ, υπάρχουν πάνω από 50 βενζινάδικα με τιμές για την 95άρα βενζίνη κάτω από 2,3 ευρώ. Τα φθηνότερα εξ αυτών είναι τα εξής:

- Λεωφ. Κύπρου (Αργυρούπολη) – 2,189 ευρώ
- Λεωφ. Δημοκρατίας (Άγια Ανάργυροι) – 2,259 ευρώ
- Πειραιώς (Μοσχάτο) - 2,270 ευρώ
- Πειραιώς (Αθήνα) – 2,270 ευρώ
- Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου - 2,272 ευρώ
- Παπανικολή (Χαλάνδρι) – 2,272 ευρώ
- Ιερά Οδός – 2,277 ευρώ
- Χαμοστέρνας – 2,278 ευρώ
- Γούναρη (Άνω Γλυφάδα) – 2,278 ευρώ
- Λεωφ. Αργυρουπόλεως – 2,284 ευρώ
- Λεωφ. Καλαμακίου – 2,285 ευρώ
- Χρυστοστόμου Σμύρνης (Μοσχάτο) – 2,285 ευρώ
- Λεωφ. Ποσειδώνος – 2,285 ευρώ
- Λεωφ. Αργυρουπόλεως – 2,285 ευρώ

Καύσιμα
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ανάλογα μεοσταθμικά επίπεδα διαμορφώνεται η τιμή της αμόλυβδης βενζίνης και στη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκονται αρκετά πρατήρια υγρών καυσίμων τα οποία προσφέρουν το προϊόν τους σε χαμηλότερες τιμές από τη μέση. Ακολουθούν τα φθηνότερα.

- Θεμιστοκλή Σοφούλη – 2,267 ευρώ
- Γεωργικής Σχολής – 2,278 ευρώ
- Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας – 2,289 ευρώ
- Λ. Κωνσταντίνου Καραμανλή (Ιωνια) – 2,294 ευρώ
- Παπαναστσαίου – 2,298 ευρώ
- Γεωργικής Σχολής – 2,298 ευρώ
- Γεωργικής Σχολής – 2,298 ευρώ
- Γεωργικής Σχολής – 2,298 ευρώ
- Θεσσαλονίκης-Περαίας – 2,299 ευρώ
- Νέα Μοναστηρίου – 2,999 ευρώ

Για να δείτε τα φθηνότερα πρατήρια της περιοχής σας, πατήστε εδώ.

Έρχεται το νέο Fuel Pass

Υπενθυμίζεται ότι μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα,η κυβέρνηση θα ανακοινώσει το νέο Fuel Pass, το οποίο, όπως δήλωσε ο ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, θα είναι ενισχυμένο συγκριτικά με προηγούμενο.

Βάσει των μέχρι σήμερα πληροφοριών, το νέο Fuel Pass θα έχει διάρκεια τριών μηνών και θα ισχύει από την 1η Ιουλίου.

Θα έχει διάρκεια τρεις μήνες και θα ισχύσει από την 1η Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 30 Σεπτεμβρίου.

Για το diesel κίνησης η επιδότηση θα συνεχίσει να δίνεται στην αντλία και πιθανότατα θα είναι υψηλότερη από αυτή που ισχύει σήμερα.

Για την βενζίνη θα συνεχιστεί το σύστημα του fuel pass. Το ποσό της επιδότησης θα είναι υψηλότερο σε σχέση με το προηγούμενο.

Το μέτρο του Fuel Pass θα αφορά περισσότερους.Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι για όσους έχουν οικογενειακό εισόδημα έως και 45.000 ευρώ (καθαρό μετά την αφαίρεση των φόρων). - Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ