Αυτά είναι τα αυτοκίνητα που θέλει να αποκτήσει η Περιφέρεια Αττικής - Πόσο θα κοστίσουν;

Αυτοκίνητα

Η Περιφέρεια Αττικής προκηρύσσει διαγωνισμό για την προμήθεια 42 επιβατικών αυτοκινήτων, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες μετακίνησής της. Δείτε τι αυτοκίνητα αναζητά, αλλά και την εκτιμώμενη αξία τους.

Νέο διαγωνισμό προμήθειας 42 επιβατικών αυτοκινήτων για την κάλυψη αναγκών μετακίνησης προκηρύσσει η Περιφέρεια Αττικής, προϋπολογισμού 1.396.000 ευρώ.

Ειδικότερα, μέσω του διαγωνισμού η Περιφέρεια θα προμηθευτεί 13 βενζινοκίνητα μικρά hatchback (B-Segment) εκτιμώμενης αξίας 286.000 ευρώ, δηλαδή 20.000 ευρώ έκαστο.

Παράλληλα, στον στόλο της Περιφέρειας Αττικής θα προστεθούν 20 ηλεκτρικά μικρά hatchback (B-Segment) συνολικής αξίας 720.000 ευρώ, ήτοι 36.000 ευρώ το κάθε αυτοκίνητο.

Ακόμα, θα γίνει προμήθεια 8 ηλεκτρικών μικρών SUV (B-Segment) ύψους 328.000 ευρώ, με την αξία του καθενός να ανέρχεται σε 41.000 ευρώ, ενώ θα παραληφθεί και ένα plug-in υβριδικό μικρομεσαίο SUV (C-Segment) των 62.000 ευρώ. Σημειώνεται ότι στις ανωτέρω τιμές έχει προστεθεί και ο ΦΠΑ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Στα παραπάνω ποσά συμπεριλαμβάνεται και η πλήρη συντήρηση (service) και η επισκευή τόσο των μηχανικών και ηλεκτρικών μερών όσο και του εξοπλισμού των αυτοκινήτων, όπως και η αγορά των γνήσιων ανταλλακτικών και των απαιτούμενων εργασιών (με δαπάνες του αναδόχου), για τουλάχιστον 5 έτη ή 100.000 χλμ. (όποιο παρέλθει πρώτο).

Η διάρκεια της σύμβασης αφορά χρονικό διάστημα τουλάχιστον 5 ετών ή τη συμπλήρωση 100.000 χιλιομέτρων (όποιο συμβεί πρώτο).

Τα ανωτέρω ποσά συμπεριλαμβάνουν για τα οχήματα πλήρη συντήρηση (service) και επισκευή, στα μηχανικά και ηλεκτρικά μέρη και τον εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων των απαιτούμενων γνήσιων ανταλλακτικών και απαιτούμενων εργασιών, με δαπάνες του αναδόχου, για τουλάχιστον πέντε (5) έτη ή 100.000 χλμ. (όποιο παρέλθει πρώτο).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις ηλεκτρονικές προσφορές τους έως και τις 13 Μαϊου του 2022 και ώρα 15:00 μ.μ., με την αποσφράγιση των προσφορών να πραγματοποιείται στις 18 Μαϊου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Περιφέρεια Αττικής διευκρινίζει ότι η σύμβαση της προμήθειας των 42 επιβατικών θα ανατεθεί με κριτήριο την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, και με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας - τιμής.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ