Ατύχημα στην Πάτρα: Αποσωληνώθηκε ο 6χρονος

ατύχημα καρτ Πάτρα

Αισιόδοξα είναι τα νέα που έρχονται από την Πάτρα για τον 6χρονο Φώτη που τραυματίστηκε σοβαρά την περασμένη Κυριακή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η διαδικασία αποσωλήνωσης από τη ΜΕΘ Παίδων του Νοσοκομείου του Ρίου ολοκληρώθηκε επιτυχώς, με την υγεία του να βελτιώνεται καθημερινά. Μάλιστα με το που ο 6χρονος άνοιξε τα μάτια του αντίκρισε τις ζωγραφιές των συμμαθητών του που έχουν πλημμυρίσει το δωμάτιο του νοσοκομείου.

Τι λέει ο οδηγός του καρτ: «Ξαναγεννηθήκαμε με τα νέα»

Ο οδηγός του καρτ, Νίκος Σαρδελής μιλώντας στο iefimerida.gr τόνισε μεταξύ άλλων πως το παιδί είναι η απόλυτη προτεραιότητα. «Είμαι πατέρας δύο παιδιών. Η υγεία του παιδιού είναι πάνω από όλα. Η ζωή μας κρίνεται από το παιδί. Από χθες που έφτασαν τα νέα στα αυτιά μας ξαναγεννηθήκαμε. Το παιδί να είναι καλά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό», σημειώνει ο κ. Σαρδελής ο οποίος την επομένη κιόλας που αφέθηκε ελεύθερος βρέθηκε στο πλευρό της οικογένειας στο νοσοκομείο. Μάλιστα, διατηρεί στενές επαφές με τον πατέρα του 6χρονου προκειμένου να πληροφορείται για την υγεία του παιδιού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς έγινε το ατύχημα στην Πάτρα

Περιγράφοντας τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε το ατύχημα ο επαγγελματίας οδηγός υπογράμμισε στο iefimerida.gr: «Στο πλαίσιο οδήγησης επιχείρησα να προσπεράσω το μπροστινό καρτ από τα δεξιά στο ύψος της οδού Μαιζώνος, κοντά στην πλατεία Γεωργίου. Είχα μια μικρή επαφή με το άλλο καρτ η οποία ήταν αρκετή για να με κάνει να αλλάξω κατεύθυνση και να καταλήξω στα προστατευτικά».

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, Γιώργο Λαμπρόπουλο με τον οποίο το iefimerida.gr ήρθε σε επαφή, η οικογένεια του μικρού Φώτη αναμένεται να ορίσει τεχνικό σύμβουλο προκειμένου να διαπιστωθούν εάν υπήρχαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την διεξαγωγή των αγώνων. Η διαδικασία θα ξεκινήσει μόλις η πλευρά της οικογένειας πάρει την προσεχή Δευτέρα την δικογραφία στα χέρια της και η εισαγγελία ορίσει πραγματογνώμονα για να διερευνήσει τα αίτια του ατυχήματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ