Το αδιανόητο ατύχημα από το οποίο επέζησε ο οδηγός ενός Subaru

Accident

Τραυματισμένος, αλλά ζωντανός, βγήκε ένας Αμερικανός όταν το Subaru BRZ του παγιδεύτηκε κάτω από μία νταλίκα και παρασύρθηκε για δεκάδες μέτρα στον αυτοκινητόδρομο του Λος Άντζελες.

Βλέποντας το μαύρο του BRZ να έχει ανοίξει σαν κονσέρβα από τα σίδερα της νταλίκας, καταλαβαίνει κανείς ότι μάλλον οφείλεται σε κάποιο θαύμα το γεγονός ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου επέζησε, αν και με αρκετά σοβαρά τραύματα, και ήταν σε θέση να διηγηθεί εκ των υστέρων την ιστορία.

Όπως έγραψε ο ίδιος την επόμενη μέρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το ψευδώνυμο ' nathan.southside’s', το ατύχημα συνέβη όταν επέστρεφε στο σπίτι του στο Σακραμέντο από το Λος Άντζελες όπου είχε ταξιδέψει για να αγοράσει κάποια εξαρτήματα για το BRZ του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Subaru BRZ
Subaru BRZ

Όπως ανέφερε, ο οδηγός της νταλίκας άλλαξε απότομα λωρίδα -είτε λόγω έλλειψης προσοχής, είτε επειδή το χαμηλό Subaru δεν φαινόταν στους καθρέπτες του- και το BRZ παγιδεύθηκε ανάμεσα στους τροχούς της. Εν συνεχεία, όταν το αυτοκίνητο απελευθερώθηκε, σκάλωσε στον πίσω πίσω προφυλακτήρα του ρυμουλκούμενου, και παρασύρθηκε για δεκάδες μέτρα ακόμα.

Στο παρακάτω Video που δημοσίευσε στο TikTok ένας διερχόμενος, γράφοντας πως “ο Θεός είναι μεγάλος”, ο νεαρός οδηγός του BRZ φαίνεται να περπατάει άθικτος έξω από το αυτοκίνητό του, αλλά -όπως ανέφερε ο δεύτερος στη δική του δημοσίευση- στο νοσοκομείο διεγνώσθη με σπασμένα πλευρά και τραύμα σε έναν πνεύμονα, με τραυματισμούς στο χέρι και στον αυχένα και με διάσειση στο ατύχημα που ο ίδιος χαρακτήρισε “τρομακτικό”.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ