Αττική Οδός: Νέα εφαρμογή -Πώς μπορείς να δεις την κίνηση με ένα «κλικ»

Αττική Οδός

Μία νέα υπηρεσία που επιτρέπει στους οδηγούς να ενημερώνονται γρήγορα και εύκολα για την κίνηση στην Αττική Οδό εγκαινίασε η εταιρεία.

Τη δυνατότητα να βλέπουν σε πραγματικό χρόνο τις συνθήκες κυκλοφορίας στην Αττική Οδό έχουν πλέον οι οδηγοί, μέσω του νέου live χάρτη της εταιρείας.

Ειδικότερα, εδώ και λίγες ημέρες έχει τεθεί λειτουργία το ανανεωμένο site της Αττικής Οδού, στη διεύθυνση www.aodos.gr, το οποίο φέρει εμπλουτισμένες δυνατότητες και νέες λειτουργικότητες, συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης live χάρτη (δείτε τον εδώ).

Αττική Οδός
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέχρι πρότινος, οι οδηγοί μπορούσαν να ενημερωθούν για την κίνηση αποκλειστικά μέσω των ανακοινώσεων της εταιρείας στο Τwitter. Αυτό πλέον αλλάζει με τον διαδραστικό χάρτη, ο οποίος επίσης περιλαμβάνει και μπάρα μηνυμάτων για την κίνηση στην Αττική Οδό, η οποία ενημερώνεται ταυτόχρονα από τον λογαριασμό @aodostraffic (πατήστε εδώ) στο Twitter.

Όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία, η μπάρα εμφανίζεται στο πάνω μέρος της ιστοσελίδας και αναφέρει μεταξύ άλλων τις καθυστερήσεις που σημειώνονται σε τμήματα του δρόμου.

αττική οδός νέος χάρτης

Επιπροσθέτως, όπως ανακοινώνει η εταιρεια, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν με 3 απλά βήματα να βρουν το συνδρομητικό πρόγραμμα που τους ταιριάζει, ενώ οι συνδρομητές της Αττικής Οδού μπορούν με μερικά «κλικ» να συνδεθούν στον συνδρομητικό τους λογαριασμό ή να κατεβάσουν την εφαρμογή my e-PASS.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ