Αττική Οδός: Ποιος θα πληρώσεις τις αποζημιώσεις;

attiki odos

Στην Εθνική Ασφαλιστική φαίνεται πως πέφτει το βάρος των αποζημιώσεων που θα αξιωθούν από τους πολίτες που εγκλωβίστηκαν κάτω από επικίνδυνες συνθήκες στην Αττική Οδό.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το συμβόλαιο αστικής ευθύνης της Αττικής Οδού καλύπτεται από την Εθνική Ασφαλιστική με το ασφαλιζόμενο ποσόν να ανέρχεται- σύμφωνα πάντα τα δεδομένα που έχουν δημοσιευτεί – στα 50 εκατομμύρια ευρώ (σύμφωνα με πληροφορίες του insurance-eea.gr). Παράγοντες της ασφαλιστικής αγοράς αναφέρουν πως με βάση αυτό το δεδομένο θα υπερκαλυφθεί η αποζημίωση των 2.000 ευρώ και οποιαδήποτε άλλη αξίωση από τους 2.500 περίπου οδηγούς που αποκλείστηκαν.

αττική οδός
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Να σημειώσουμε πως από χθες ήδη το κύμα δυσαρέσκειας για τους χειρισμούς της Αττικής Οδού και όλων των εμπλεκόμενων φορέων διογκώνεται και αυτή τη στιγμή εκατοντάδες αποκλεισμένοι οδηγοί φέρονται να ετοιμάζουν ομαδικές αγωγές για την απίστευτη ταλαιπωρία που υπέστησαν εγκλωβισμένοι στον αυτοκινητόδρομο και αβοήθητοι για πολλές ώρες.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι τα πρώτα προβλήματα στην Αττική Οδό δημιουργήθηκαν στις εννιά το πρωί της προηγούμενης Δευτέρας και μέχρι τις 13:00 συνέχιζαν να μπαίνουν οδηγοί. πληρώνοντας διόδια, μη γνωρίζοντας για τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα χιλιάδες αυτοκίνητα να στοιβαχτούν στον αυτοκινητόδρομο και να ακινητοποιηθούν έως και πάνω από 24 ώρες.

Τέλος, να σημειώσουμε πως οι πρώτες προσπάθειες απεγκλωβισμού ξεκίνησαν αρκετές ώρες μετά με την κινητοποίηση του στρατού και ειδικών μονάδων της Αστυνομίας, όπως η ΟΠΚΕ, που προσέφερε τα μέγιστα σε αυτήν την κόλαση που βιώσαμε πολλοί από εμάς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ