Αθήνα: «Έγδυσαν» αυτοκίνητο στα Νότια Προάστια

κλοπή τροχών corsa

Άλλο ένα αυτοκίνητο φαίνεται ότι βρέθηκε στο στόχαστρο των σπειρών που αφαιρούν τροχούς προκειμένου να τους διαθέσουν στη «μαύρη αγορά».

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί οι κλοπές αυτοκινήτων στην Ελλάδα, με τις συμμορίες να χτενίζουν τους δρόμους, στο κυνήγι του επόμενου τετράτροχου θύματός τους.

Σε ανάρτηση στην ομάδα "To Forum των 3Β", φαίνεται ότι τις προηγούμενες ώρες στο στόχαστρο των αετονύχηδων βρέθηκε ένα τελευταίας γενιάς Opel Corsa που ήταν σταθμευμένο σε δρόμο των Νότιων Προαστίων και σε συγκεκριμένα στη Βούλα.

Όπως βλέπετε στη φωτογραφία, οι τροχοί του δημοφιλούς μικρού αυτοκινήτου λάμπουν δια της απουσίας τους, με τα πρώτα στοιχεία να δείχνουν ότι αφαιρέθηκαν από κάποια συμμορία.

Το αυτοκίνητο είναι ανυψωμένο «πατώντας» πάνω σε μεγάλες πέτρες, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι οι δισκόπλακες είναι «περιτυλιγμένες» με σακούλες, μάλλον από τον ιδιοκτήτη του οχήματος προκειμένου να αποτρέψει περαιτέρω φθορές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σημειώνεται ότι τους τελευταίους μήνες, το φαινόμενο κλοπής τροχών από ΙΧ γνωρίζει μεγάλη έξαρση, με τις σπείρες να διαχοτεύουν τα κλοπιμαία τους στη «μαύρη αγορά».

Όπως έχουμε δει πρόσφατα, ένα από τα μοντέλα που «προτιμούν» οι συμμορίες είναι τα Toyota Yaris, μιας και η μεγάλη δημοφιλία των εν λόγω αυτοκινήτων, καθιστά υψηλή τη ζήτηση για ανταλλακτικά.

Πηγή: Το Forum των 3Β (Facebook)

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ