Αθήνα: Έγδυσαν αυτοκίνητο και το παράτησαν σε χωράφι -Δείτε τις σοκαριστικές εικόνες

Peugeot stolen

Αποκαρδιωτική ήταν η εικόνα ενός SUV όταν βρέθηκε, μετά την κλοπή του σε περιοχή της Αθήνας.

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχουν πάρει τους τελευταίους μήνες οι κλοπές αυτοκινήτων, με τους ιδιοκτήτες, και ειδικά όσους δεν διαθέτουν έναν καλά φυλασσόμενο χώρο, να ανησυχούν έντονα για το… μέλλον του οχήματός τους.

Κάθε μέρα μαθαινουμε για νέα περιστατικά κλοπής αυτοκινήτων, με τους ιδιοκτήτες να ξυπνούν ένα πρώι και να βλέπουν ότι το αυτοκίνητό τους έχει κάνει… φτερά. Αφού ξεπεράσουν το σοκ της «απώλειας», τα θύματα επικοινωνούν με τις αστυνομικές αρχές, ενώ δεν είναι λίγοι που επίσης καταφεύγουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζητώντας από τους χρήστες οποιαδήποτε πληροφορία που θα βοηθήσει να εντοπιστούν τα «ίχνη» του ΙΧ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέσω των social media έγινε προσπάθεια να εντοπιστεί και ένα Peugeot 3008 που εκλάπη τα ξημερώματα του Σαββάτου 13 Ιανουαρίου 2023 έξω από το θέατρο «Κιβωτός» στην Πειραιώς.

Χρήστης του “Χ” (πρώην Twitter) δημοσίευσε εικόνες του κλεμμένου οχήματος, ζητώντας από τους ακολούθους του ένα retweet. Οι χρήστες έσπευσαν να παράσχουν χείρα βοηθείας, με τις αναδημοσιεύσεις που έγιναν να υπερβαίνουν τις 1.000.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Peugeot 3008, ωστόσο, δεν είχε ευχάριστο τέλος. Μολονότι εντοπίστηκε, η κατάστασή του μόνο ικανοποίηση δεν θα μπορούσε να προκαλούσε στον ιδιοκτήτη του. Το μικρομεσαίο SUV βρέθηκε πλήρως απογυμνωμένο, μη θυμίζοντας σε τίποτα το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ιδιοκτήτης του.

Οι πόρτες, τα καθίσματα, το τιμόνι, πολλά μηχανικά μέρη κ.ο.κ. λάμπουν δια της απουσίας τους, και πλέον το μόνο που βλέπουμε είναι ένα κουφάρι.

Πιθανότητα τα εξαρτήματα του ΙΧ αφαιρέθηκαν προκειμένου πωληθούν στη «μαύρη αγορά» για ανταλλακτικά.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ