Η ευκαιρία της ημέρας -Άθικτη BMW με μόλις 12.000 χλμ. πωλείται σε απίστευτα χαμηλή τιμή

bmw σειρά 3 σεντάν

Θα μπορούσε να την περιγράψουμε και ως «χρυσή ευκαιρία», καθώς παρά τα σχεδόν 35 χρόνια ζωής της, η λευκή BMW Σειρά 3 έχει διανύσει μόλις 12.000 χιλιόμετρα και πωλείται στην εξευτελιστικά χαμηλή τιμή των 3.000 ευρώ.

Έτοιμη να διεκδικήσει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή είναι μια BMW Σειρά 3 Sedan του 1987 η οποία αναζητά εκείνον τον ιδιοκτήτη που θα εκτιμήσει το γεγονός ότι στο οδόμετρό της έχουν προστεθεί μόλις 12.000 χιλιόμετρα και θα προχωρήσει στην πλήρη αποκατάστασή της.

Το βαυαρικό σεντάν έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στο σκοτάδι, όντας σταθμευμένο σε υπόγειο parking, γεγονός που έχει αποτρέψει τις φθορές που συνήθως εντοπίζονται σε ένα τετράτροχο το οποίο συμπληρώνει 35 χρόνια ζωής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάτω, λοιπόν, από το παχύ στρώμα σκόνης, το λευκό χρώμα του αμαξώματος μοιάζει ανέγγιχτο από το πέρασμα του χρόνου, ενώ όλα ανεξαιρέτως τα τμήματα -συνθετικά ή μη- του αυτοκινήτου παραμένουν σε εξαιρετική κατάσταση.

Αυτό σημαίνει ότι η όποια προσπάθεια αποκατάστασης του αυτοκινήτου θα είναι είναι μάλλον εύκολη, καθώς είναι πολύ πιθανόν ότι μετά από ένα… γενναίο πλύσιμο η BMW Σειρά 3 Sedan πρόκειται να ανακτήσει τη χαμένη λάμψη της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην περίπτωση τώρα που κάποιοι θεωρήσουν ότι τα 3.000 ευρώ είναι πολλά για ένα αυτοκίνητο του 1987, να υπενθυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη γενιά της BMW Σειράς 3 έχει ήδη περάσει στη σφαίρα του κλασικού και είναι σχεδόν βέβαιο ότι τα επόμενα χρόνια η χρηματιστηριακή της αξία πρόκειται να αυξηθεί, πόσο μάλλον αν πρόκειται για κάποιο «low mileage» τετράτροχο το οποίο είχε την τύχη να διατηρηθεί όλα αυτά τα χρόνια σε άριστη κατάσταση.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ