Αστυνομικός τρυπούσε λάστιχα αυτοκινήτων –Η απίστευτη ιστορία

French police

Ο υπάλληλος της δημοτικής αστυνομίας πιάστηκε στα πράσα από τους πολίτες και τώρα θα έρθει αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.

Οι κάτοικοι του Treguier στη Β. Γαλλία είχαν τρομάξει πολύ τον τελευταίο καιρό. Για αρκετούς μήνες, ένας αστυνομικός τρυπούσε τα ελαστικά των αυτοκινήτων τους, μέχρι που ανέλαβαν δράση δύο νεαροί και τον εντόπισαν την ώρα που έκανε ζημιά σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Ο αστυνομικός, υπάλληλος της δημοτικής αστυνομίας, ξεκίνησε την παράνομη δραστηριότητά του μεταξύ Σεπτεμβρίου και Νοεμβρίου του περασμένου χρόνου, και κατάφερε να τρυπήσει τα ελαστικά 200 αυτοκινήτων, 100 το μήνα.

flat tire
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι κάτοικοι δεν ήξεραν τι να κάνουν με αυτή την χαοτική κατάσταση και δεν τολμούσαν καν να βγουν έξω για να μην βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο με τον ύποπτο. Ωστόσο, μερικοί από αυτούς αποφάσισαν να οργανώσουν περιπολίες για να δουν τι συμβαίνει τα βράδια στην περιοχή τους.

Με αυτό τον τρόπο, κατάφεραν να πιάσουν τον αστυνομικό στα πράσα, έχοντας μια λεπίδα στο χέρι του. Ο βηματισμός του ήταν ύποπτος και δύο νεαροί προσπάθησαν να δουν τι θέλει και ποιος είναι. Παρόλο που προσπάθησε να διαφύγει, ο 56χρονος συνελήφθη γρήγορα από την αστυνομία.

Η τελευταία, είχε αυξήσει τις περιπολίες της για τον συγκεκριμένο ύποπτο, αλλά τελικά τον έπιασαν δύο σοκολατοποιοί. Ήταν 7 το πρωί όταν ένας 23χρονος παρατήρησε έναν άνδρα να συμπεριφέρεται ύποπτα. Όπως μάλιστα αναφέρει, τον είδε στην κορυφή του δρόμου, δίπλα από το σπίτι του αφεντικού του, του οποίου τα ελαστικά του αυτοκινήτου τα είχαν τρυπήσει πολλές φορές το τελευταίο διάστημα. Η φίγουρα του ήταν ίδια με αυτή που είχαν δει και από τις κάμερες παρακολούθησης.

French police
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια, ο 23χρονος πήγε να πάρει για «ενισχύσεις» έναν συνάδελφό του από το εργοστάσιο σοκολάτας. Όταν έφτασαν στον ύποπτο, τον ρώτησαν τι έκανε εκεί και αυτός απάντησε ότι μαζεύει σκουπίδια. Μετά από μερικές ερωτήσεις ακόμα, άρχισε να πανικοβάλλεται και προσπάθησε να το σκάσει.

Η αστυνομία όμως έφτασε γρήγορα και κατάφερε να συλλάβει τον ύποπτο. Ο τελευταίος εκμυστηρεύτηκε ότι είχε «κόντρα» με τα θύματα λόγω της δουλειάς του ως υπάλληλος της δημοτικής αστυνομίας.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ