Ασθενοφόρα συγκρούστηκαν μεταξύ τους και καταστράφηκαν ολοσχερώς (Video)

Σύγκρουση ασθενοφόρων

Την ατυχία να συναντηθούν στην ίδια διασταύρωση είχαν δύο ασθενοφόρα με αποτέλεσμα να συγκρουστούν μεταξύ τους και να καταστραφούν ολοσχερώς.

Ως γνωστόν ένας οδηγός οφείλει να παραχωρεί προτεραιότητα στα οχήματα άμεσης επέμβασης διευκολύνοντας το έργο τους και μειώνοντας τον χρόνο που απαιτείται ώστε να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.

Η υπόθεση περιπλέκεται όταν τα οχήματα τα οποία διασταυρώνονται ανήκουν στην ίδια κατηγορία και επιτελούν το ίδιο κρίσιμο έργο.

Πόσο πιθανόν είναι να συμβεί κάτι τέτοιο; Όχι ιδιαίτερα πιθανόν, αν και στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής όχι μόνον συνέβη αλλά και είχε καταστροφικά αποτελέσματα.

Το ατυχές περιστατικό σημειώθηκε στο Bronx, όταν δύο ασθενοφόρα έφτασαν την ίδια ακριβώς στιγμή σε μια διασταύρωση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κανένας από τους δύο οδηγούς δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να τραβήξει το πόδι του από το γκάζι, θεωρώντας ότι τα υπόλοιπα οχήματα θα παραχωρήσουν προτεραιότητα.

Το αποτέλεσμα ήταν τα δύο ασθενοφόρα να συγκρουστούν μεταξύ τους και το ένα από τα δύο να ανατραπεί, συμπαρασύροντας ένα σταθμευμένο όχημα και τον μεταλλικό στύλο ενός φωτεινού σηματοδότη.

Όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, τα δύο ασθενοφόρα έσπευδαν στο ίδιο σημείο με σκοπό να δώσουν τις πρώτες βοήθειες σε ένα άτομο που βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Πέρα από την ολική καταστροφή των δύο οχημάτων, το αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός τεσσάρων ατόμων, τα οποία οδηγήθηκαν στην πλησιέστερη νοσοκομειακή μονάδα.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ