Το ασταμάτητο Lada Niva Bronto επέστρεψε

Lada Niva Bronto

Μπορεί το Lada Niva να απέχει τα τελευταία χρόνια από το ευρωπαϊκά δρώμενα, συνεχίζοντας να γράφει ιστορία στους δρόμους της Ρωσίας, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι το κοινό της γηραιάς ηπείρου έχει χάσει το ενδιαφέρον του για ένα από τα μακροβιότερα offroaders του πλανήτη.

Το νέο κεφάλαιο στην ιστορία του Lada Niva γράφεται με τη συμβολή μιας νέας έκδοσης, η οποία υπόσχεται μια εκτεταμένες εκτός δρόμου δυνατότητες, ενσωματώνοντας εξοπλιστικά και μη χαρακτηριστικά τα οποία ενισχύουν τον offroad προσανατολισμό του αυτοκινήτου.

Ο λόγος για το Lada Niva το οποίο τιτλοφορείται με το προσωνύμιο Bronto, διαθέτοντας δύο γραμμές εξοπλισμού και πλήθος χαρακτηριστικών που αποκαλύπτουν την φιλότιμη προσπάθεια εκσυγχρονισμού του.

Στο εξωτερικό τμήμα του αυτοκινήτου ξεχωρίζουν οι ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες και οι τροχοί των 15 ιντσών με τα μεικτής χρήσης ελαστικά, ενώ στο εσωτερικό τον πρώτο λόγο έχει ο νέος πίνακας οργάνων, η νέα κεντρική κονσόλα καθώς και τα θερμαινόμενα καθίσματα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάτω από το καπό του Lada Niva Bronto βρίσκεται ο… αθάνατος κινητήρας βενζίνης του 1,7 λίτρου, η απόδοση του οποίου φτάνει πλέον τους 82 ίππους. Το μηχανικό κιβώτιο των πέντε σχέσεων και το σύστημα τετρακίνησης με δυνατότητα κλειδώματος μπροστινού και πίσω διαφορικού συμπληρώνουν της προδιαγραφές της έκδοσης, η οποία προσφέρεται έχοντας δεχθεί επιπλέον ενισχύσεις στην ανάρτηση.

Το Lada Niva Bronto έχει μοναδικό προορισμό την αγορά της Ρωσίας και η μόνη ελπίδα για τους πιστούς οπαδούς του ρωσικού offroader να το δουν και στις υπόλοιπες αγορές της Ευρώπης, είναι η επόμενη γενιά η οποία αναμένεται το όχι και τόσο μακρινό 2024.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ