Η μοίρα «έπαιξε»… άσχημο παιχνίδι για μία από αυτές τις Lamborghini Gallardo

Lamborghini

Αν το αντέχει η καρδιά σας παρακολουθήστε τον MrBeast ή αλλιώς γνωστό ως James Stephen Donaldson, να… «εξαφανίζει» μια Lamborghini Gallardo σε καταστροφέα «απορριμμάτων» και να πυροβολεί άλλη με τανκ.

Για λόγους που γνωρίζει μόνο ο ίδιος και η παρέα του, ο κύριος αυτός έχει βάλει στο στόχαστρό του, τον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Βέβαια, θα μπορούσαν να ισχυριστούν πολλοί πως το συγκεκριμένο video του YouTuber αποδείχθηκε άκρως επιτυχημένο, μια και σε τέσσερις μέρες μόλις, κατάφερε να ξεπεράσει τις 77 εκατομμύρια προβολές.

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν και πολλά να περιγράψει κανείς. Οι σκηνές ξεκινούν με πυροβολισμούς κανονιού από ένα τανκ στην προσπάθεια εξόντωσης της πρώτης Lamborghini. Σε αυτή την περίπτωση έχει προηγηθεί κατασκευή αμυντικής γραμμής με στοιβαγμένα αυτοκίνητα εμπρός, έναν τοίχο από άμμο και κάποιες υπέργειες πισίνες, γεμάτες με νερό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Lamborghini b

Αναμένεται να δούμε αν θα είναι αρκετή για να την προστατέψει. Αν η απόπειρα…. αποτύχει και το αυτοκίνητο γλιτώσει, τότε θα καταλήξει στα χέρια του σωσία του. Όπως και έγινε. Η Gallardo την σκαπουλάρει και σήμερα που μιλάμε υπάρχει ακόμα.

Παρ’  όλα αυτά το δεύτερο αυτοκίνητο δεν στάθηκε και τόσο… τυχερό. Αφού έχει αφαιρεθεί ο κινητήρας, καταλήγει στην πρέσα και γίνεται παλιοσίδερα για ανακύκλωση σε κάποιον σκουπιδότοπο. Με συνοπτικές διαδικασίες, όπως μπορεί οποιοσδήποτε να δει με τα ίδια του τα μάτια, παρακάτω. Σας προειδοποιούμε, οι εικόνες είναι σκληρές!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ