Αρκούδα διαλύει Lamborghini – Δείτε το video

Lamborghini Huracan

Τι μπορεί να συμβεί όταν μια αρκούδα συναντήσει στον δρόμο της μια Lamborghini; Αν και η απάντηση είναι προφανής, αξίζει να παρακολουθήσετε το video που ακολουθεί.

Μπορεί μια Lamborghini Huracan να μην αποτελεί ένα ιδιαίτερα… εξωτικό «φρούτο» για τους δρόμους της Σαουδικής Αραβίας, δεν ισχύει το ίδιο ωστόσο για μια καφέ αρκούδα, η οποία ως γνωστόν δεν συναντάτε -υπό κανονικές συνθήκες- στους αμμόλοφους της αραβικής χερσονήσου.

Η παρουσία του ιταλικού supercar και του εντυπωσιακού θηλαστικού στην ίδια πρόταση δεν είναι τυχαία, καθώς ο ιδιοκτήτης μιας Lamborghini θέλησε να ανακαλύψει τι πρόκειται να συμβεί από το γυαλιστερό supercar πέσει στα… νύχια μιας αρκούδας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η συνάντηση των δύο, λοιπόν, δεν προέκυψε τυχαία, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι και το αποτέλεσμα ήταν το αναμενόμενο. Η αρκούδα προκλήθηκε με ένα κόκκινο μπαλάκια ώστε να εισέλθει στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και έπραξε το αυτονόητο δημιουργώντας τον απαραίτητο χώρο ώστε να πάρει στα χέρια της ή για την ακρίβεια στα δόντια της το αγαπημένο της παιχνίδι.

Τη συνέχεια θα την παρακολουθήσετε στο video που ακολουθεί και επιβεβαιώνει πως η είσοδος μιας αρκούδας στον θάλαμο επιβατών ενός οποιουδήποτε αυτοκινήτου, πόσο μάλλον μιας Lamborghini Huracan αποτελεί μια πραγματικά κακή ιδέα.

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ