Αμερικανός αφήνει τον 7χρονο γιο του να βάλει μπροστά τη Mustang του -Και το πληρώνει

Ford Mustang 5th gen 7-year-old

Ένας Αμερικανός που μάλλον δεν βάζει υποψηφιότητα για το βραβείο του πατέρα της χρονιάς, άφησε τον 7 ετών γιό του να βάλει μπροστά τη Ford Mustang του χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει ότι είχε ξεχάσει να βάλει νεκρά.

Ο χρήστης του Reddit ονόματι u/Kanagawabatice δημοσίευσε πρόσφατα ένα μικρό video με τη λεζάντα «όταν αφήνεις το 7χρονο παιδί σου να βάλει μπροστά το αυτοκίνητο και ξεχνά να βγάλει την ταχύτητα». Εντάξει, τώρα είναι που δεν πρόκειται ποτέ να πάρει το βραβείο του πατέρα της χρονιάς.

Η κόκκινη Mustang 5ης γενιάς βρίσκεται στο γκαράζ ενός αμερικανικού κήπου και ο πατέρας κινηματογραφεί το γιο του την ώρα που ο 7χρονος βάζει μπροστά το αυτοκίνητο. Μόλις γύρισε τη μίζα, όπως γίνεται σαφές από το video, η ταχύτητα που είχε ξεχαστεί στο κιβώτιο ώθησε το αυτοκίνητο προς τα εμπρός, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στον τοίχο του γκαράζ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι προφανές ότι ο u/Kanagawabatice δέχεται κράξιμο στα σχόλια, αλλά το φοβερό είναι ότι το δέχεται γιατί φόρτωσε το φταίξιμο στο παιδί του και όχι γιατί το έθεσε σε κίνδυνο. Εύκολα μπορεί να φανταστεί κανείς πώς θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί η πρόσκρυση στον τοίχο -ακόμα και με τόσο μικρή ταχύτητα- για ένα παιδί που είναι όρθιο στη θέση του οδηγού.

Ακόμα πιο φοβερό, μάλιστα, είναι πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει στην Αμερική μια τέτοια ανοησία, καθώς πριν από περίπου δύο χρόνια το παιδί του ιδιοκτήτη μιας άλλης Mustang την είχε επίσης στουκάρει με τον ίδιο τρόπο. Αλλά εκείνη ήταν μια Shelby GT350, και πόνεσε λίγο περισσότερο εκείνον τον πατέρα της χρονιάς.

Καταλήγοντας, γεννάται και ένα ερώτημα: γιατί το χειρόφρενο δεν εμπόδισε το αυτοκίνητο να κουτουλήσει στον τοίχο. Υπάρχει η συνήθεια σε κάποιους Αμερικανούς να αφήνουν το αυτοκίνητο μόνο εμπλέκοντας μια ταχύτητα, όταν πρόκειται να κάνουν μια σύντομη στάση, και να τραβούν το χειρόφρενο μόνο όταν πρόκειται να σταθμεύσουν. Σωστό, είναι σκέτη ταλαιπώρια, έτσι σκληρό που είναι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ