Αποκάλυψη για το τρέιλερ της ταινίας Ferrari (video)

ferrari movie

Η πολυαναμενόμενη βιογραφική ταινία του Enzo Ferrari βγαίνει στις αίθουσες των κινηματογράφων, στις 25 Δεκεμβρίου. Όμως πριν την επίσημη προβολή της, το τρέιλερ μας αποκαλύπτει μια ευχάριστη έκπληξη.

Τις περισσότερες φορές, για να μην πούμε όλες και ακουστούμε υπερβολικοί, η διαδικασία που ακολουθείται για την «κατασκευή» του ήχου που θα έχουν τα αυτοκίνητα που συμμετέχουν σε ταινίες είναι δύσκολη και κρύβει παγίδες. Ο θόρυβος που κάνει η εισαγωγή, η μετάδοση ή η εξάτμιση δεν αποδίδεται τόσο καλά στις οθόνες. Η αποτύπωσή της θέλει την κατάλληλη επεξεργασία από τους ειδικούς.

Ακόμα και μεγάλες παραγωγές του Hollywood με μεγάλο προϋπολογισμό ή τα διάσημα παιχνίδια ηλεκτρονικών υπολογιστών, έχουν κατά καιρούς αποτύχει στο κομμάτι αυτό. Η πλειοψηφία του κοινού αναμένει λοιπόν, τα συγκεκριμένα μοντέλα να ακούγονται μέτρια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρ’ όλα αυτά στο τρέιλερ της ταινίας Ferrari συμβαίνει… το απροσδόκητο. Ο ήχος των εμβληματικών ιταλικών αυτοκινήτων που πρωταγωνιστούν ακούγεται θαυμάσια. Και σίγουρα τα εύσημα ανήκουν και στον σκηνοθέτη Michael Mann, ο οποίος έδωσε ιδιαίτερη προσοχή και προσήλωση για αυτό. Από ότι λέγεται, σε νεαρή ηλικία είχε εντυπωσιαστεί από μία 275 GTB και ο θαυμασμός που τρέφει από τότε μέχρι και σήμερα για τις δημιουργίες από το Maranello είναι μεγάλος.

Η υπόθεση διαδραματίζεται το καλοκαίρι του 1957, όταν η εταιρεία του Enzo Ferrari αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, κάποιοι οδηγοί του σκοτώνονται σε ατυχήματα, ο γάμος του δε διανύει και την καλύτερη περίοδο, ενώ θρηνεί ακόμα το χαμό του μικρού του γιου που είχε πεθάνει πριν έναν χρόνο. Όσο και αν προβλέπεται, σε κάποιες σκηνές λίγο βαριά, το ενδιαφέρον παρακολούθησης μιας τέτοιας ταινίας είναι πραγματικά τεράστιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ