Αποκάλυψη για την ισχυρότερη Porsche Cayenne όλων των εποχών

Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid

Με 739 ίππους και 950 Nm ροπής, η νέα Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid είναι η ισχυρότερη που έχει κατασκευαστεί.

Την ισχυρότερη έκδοση στην ιστορία της απέκτησε η Porsche Cayenne αξιοποιώντας την plug-in υβριδική τεχνολογία ή αν προτιμάτε τον συνδυασμό ενός υπερτροφοδοτούμενου V8 κινητήρα με ένα ηλεκτρικό μοτέρ.

Ειδικότερα, η Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid, όπως είναι η πλήρης ονομασία της, εφοδιάζεται με έναν διπλά υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα χωρητικότητας 4,0 λίτρων ο οποίος αποδίδει 599 ίππους και έχει στο πλευρό του έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 176 ίππων.

Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η συνδυαστική απόδοση του συστήματος φτάνει τους 739 ίππους και τα 950 Nm ροπής, επιτρέποντας στο γερμανικό SUV να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα και να ταξιδεύει με τη μέγιστη ταχύτητα των 295 χλμ./ώρα.

Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι η ενεργειακή χωρητικότητα των μπαταριών έχει αυξηθεί στα 25,9 kWh με την ηλεκτρική αυτονομία να αγγίζει πλέον τα 82 χιλιόμετρα.

Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid

Η ισχυρότερη έκδοση στην γκάμα της Porsche Cayenne διαθέτει στον βασικό εξοπλισμό της αερανάρτηση σε αντίθεση με το σύστημα της τετραδιεύθυνσης το οποίο προσφέρεται προαιρετικά.

Σε ό,τι αφορά στα σχεδιαστικά στοιχεία τα οποία καλούνται να κάνουν τη διαφορά, οι ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες με τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και οι βαμμένες σε κόκκινο χρώμα δαγκάνες του συστήματος πέδησης μαρτυρούν τη διαφορετικότητα της ισχυρότερης Cayenne όλων των εποχών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid

H Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid θα προσφέρεται και σε coupe εκδόσεις, έχοντας αφετηρία στη γερμανική αγορά τα 176.324 ευρώ.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ