Αποκάλυψη για το SUV «τσέπης» της Hyundai

Hyundai Casper

H Hyundai αποκάλυψε το μικρότερο σε διαστάσεις και πιο προσιτό SUV της γκάμας της, με το οποίο φιλοδοξεί να κατακτήσει -μεταξύ άλλων- και την ινδική αγορά.

Όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι οι κατασκευαστές που δημιουργούν προτάσεις κομμένες και ραμμένες στις προδιαγραφές της ινδικής αγοράς, το μέγεθος της οποίας φαντάζει ικανό να προσφέρει μια σημαντική ώθηση στην πορεία τους.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και η Hyundai, η οποία χαμηλώνει κι άλλο τον πήχη στην κατηγορία των SUV αποκαλύπτοντας στη μακρινή Ινδία το μικρότερο σε διαστάσεις και πιο προσιτό όχημα ελευθέρου χρόνου της ιστορίας της.

Hyundai Casper
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η νέα κορεατική πρόταση ονομάζεται Casper, διαθέτει μήκος 3,6 μέτρων, αυξημένη απόσταση από το έδαφος κι όλα τα απαραίτητα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που το τοποθετούν στην ευρύτερη κατηγορία των SUV.

Στη βασική του έκδοση εφοδιάζεται με έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1,0 λίτρου και απόδοσης 76 ίππων, ωστόσο, υπάρχει και υπερτροφοδοτούμενη έκδοση στην οποία το τρικύλινδρο σύνολο αποδίδει 100 ίππους.

Hyundai Casper

Μάλιστα, για την αγορά της Ινδίας δεν αποκλείεται να δούμε και τα ατμοσφαιρικά σύνολα των 1,1 και 1,2 λίτρων, σε μια προσπάθεια να διατηρηθεί χαμηλά το κόστος, ενώ οι Κορεάτες έχουν ήδη επιβεβαιώσει την εξέλιξη μιας ηλεκτροκίνητης έκδοσης.

Η παραγωγή του Hyundai Casper θα ξεκινήσει στην Νότια Κορέα στις 15 Σεπτεμβρίου και μένει να αποδειχθεί αν πρόκειται να φτάσει έως και τις αγορές της ευρωπαϊκής ηπείρου ή αν το μικρότερο σε διαστάσεις και πιο προσιτό SUV στην ιστορία της κορεατικής αυτοκινητοβιομηχανίας θα προορίζεται για αναπτυσσόμενες αγορές. Τέλος να σημειώσουμε πως η τιμή του μοντέλου για την αγορά της Ινδίας θα διαμορφωθεί περίπου στα 7.000 ευρώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Hyundai Casper

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ