Αποκάλυψη για το πρώτο SUV στην ιστορία της Ferrari

Ferrari Purosangue

Χωρίς ίχνος καμουφλάζ, το SUV της Ferrari εντοπίστηκε στη γραμμή παραγωγής της ιταλικής φίρμας, ρίχνοντας φως στον αμφιλεγόμενο σχεδιασμό των μεταλλικών επιφανειών του αμαξώματός του.

Το πρώτο SUV της Ferrari είναι γεγονός. Η περίφημη Purosangue ήρθε στο φως μετά από χιλιάδες χιλιόμετρα δοκιμών και λιγότερο ή περισσότερο αποκαλυπτικών εμφανίσεων. Κι αν μέχρι σήμερα ήμασταν αναγκασμένοι να αρκεστούμε στις εικόνες με το γνώριμο στους περισσότερους καμουφλάζ να σκεπάζει τις κρίσιμες σχεδιαστικές και μη λεπτομέρειες του αμαξώματός της, πλέον μπορούμε να απολαύσουμε τη φιγούρα της Ferrari Purosangue όπως τη φαντάστηκαν οι σχεδιαστές της ιταλικής φίρμας.

Οι πρώτες εικόνες του ιταλικού SUV έρχονται από την ίδια τη γραμμή παραγωγή της Ferrari, αποκαλύπτοντας με κάθε λεπτομέρεια τις σχεδιαστικές γραμμές που πρόκειται να ακολουθήσει οι μεταλλικές επιφάνειες του αμαξώματός της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αίσθηση προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο ενσωματώνονται στο ρύγχος του αυτοκινήτου οι προβολείς και αντιστοίχως τα πίσω φωτιστικά σώματα στις επιφάνειες των πίσω φτερών και της πέμπτης πόρτας.

Όπως αναμενόταν, η Ferrari Purosangue διατηρεί την επαφή της με την άσφαλτο και τον χαρακτήρα ενός supercar που διαθέτει την τύχη ή την ατυχία να στέκεται λίγα εκατοστά πάνω από το έδαφος.

Αν και τα μηχανικά μέρη που θα κληθούν να υποστηρίξουν την ιδιαιτερότητα του πρώτου SUV στην ιστορία της Ferrari, είναι σχεδόν βέβαιο ότι η «μικρότερες» εκδόσεις του αυτοκινήτου θα εφοδιάζονται με V6 σύνολα, τα οποία υποβοηθούμενα από την υβριδική τεχνολογία θα συνδυάζουν τις υψηλές επιδόσεις με την απαραίτητη στις ημέρες μας αποδοτικότητα.

Σίγουρη θα πρέπει να θεωρούμε και το σύστημα τετρακίνησης, το οποίο αναμένεται να αποτελέσει ένα σαφές σημείο διαφοροποίησης από τα «συμβατικά» SUVs, προσφέροντας στον οδηγό πλήθος επιλογών παραμετροποίησης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με δεδομένο ότι η πρεμιέρα της Ferrari Purosangue πρόκειται να πραγματοποιηθεί μέσα στη χρονιά, η ιταλική φίρμα δεν θα αργήσει να προχωρήσει στην αποκάλυψη του αυτοκινήτου.

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ