Αποκάλυψη για πέντε νέες εκδόσεις του Toyota Hilux

toyota

Στα πλαίσια του σαλονιού αυτοκινήτου 2023 της Bangkok, ο κόσμος είχε την ευκαιρία να θαυμάσει πέντε μοναδικές κατασκευές του δημοφιλούς pick-up Toyota Hilux, τα οποία μάλιστα παρουσίασε επίσημα, η ίδια η εταιρεία.

Αν και πολλοί θα «μπερδεύτηκαν» νομίζοντας πως πρόκειται για κάποιον βελτιωτή aftermarket, που ασχολείται με την αναβάθμιση τέτοιων μοντέλων, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Διότι, η Toyota Motor Thailand ήταν που αποκάλυψε τα Hilux Revo 54th, Hilux Revo High Performance Style, Hilux Revo Twin Turbo, Hilux Revo Dragster καιRevo Z Runner. Αναμφισβήτητα ξεχωριστό στυλ για κάθε ένα από αυτά, τα οποία μαγνητίζουν πάνω τους πολλά βλέμματα.

toyota b
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το λευκό Hilux Revo 54th που απεικονίζεται στη φωτογραφία με το φαρδύτερο και αυξημένο σε ύψος αμάξωμα, το κάλυμμα της καρότσας, τις μαύρες ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών και την ανάρτηση της Profender με τα ελατήρια της TJM, βασίζεται στο Toyota Hilux Revo Double Cab Prerunner 4x2 2.4 AT. Με ελάχιστες μικροδιαφορές, το ίδιο αυτοκίνητο διατίθεται σε κόκκινο χρώμα και μαύρες πινελιές (High Performance Style).

Αντίθετα με την εκτός δρόμου φιλοσοφία των προηγούμενων, το γκρι Hilux Revo Twin Turbo, αλλά και τα Hilux Revo Dragster και Revo Z Runner «κάθονται» σε εμφανώς χαμηλότερα ύψη, δείχνοντας προς τα έξω μια πιο σπορ εικόνα.

toyota c

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο turbodiesel κινητήρας των 2,4 λίτρων (2GD-FTV) του Revo Dragster, μπορεί με τροποποιημένη κυλινδροκεφαλή, αλλαγμένες κεφαλές BRD, στρόφαλο ATP, intercooler, εξάτμιση και σετ βαλβίδων, μεταξύ άλλων, να φτάσει μέχρι τους 500 ίππους! Μάλλον η ιαπωνική εταιρεία με την κίνησή της αυτή, να έδωσε πολλή τροφή… για σκέψη εκεί έξω.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ