Αποκάλυψη για το κορυφαίο και άκρως συλλεκτικό Toyota Yaris GRMN

Toyota Yaris GRMN

Η Gazoo Racing περιποιείται το τετρακίνητο ιαπωνικό μίνι GΤi των 272 ίππων και του χαρίζει έναν ακόμα πιο μοναδικό και πολεμικό χαρακτήρα.

Η Toyota παρουσίασε στο Σαλόνι του Τόκιο μία νέα έκδοση περιορισμένης παραγωγής, μόλις 500 κομμάτια, για το Yaris GR, την GRMN.

Toyota Yaris GRMN 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και τα 500 κομμάτια της συγκεκριμένης έκδοσης προορίζονται για την αγορά της Ιαπωνίας, προσφέροντας παράλληλα στους υποψήφιους αγοραστές την δυνατότητα επιλογής μεταξύ δύο πακέτων αναβαθμίσεων: τo Circuit Package και το Rally Package.

Toyota Yaris GRMN 3

Σε σχέση με το συμβατικό Yaris GR, τα GRMN έχουν πιο κοντό σε κλιμάκωση κιβώτιο ταχυτήτων, δεν διαθέτουν πίσω κάθισμα για μείωση του βάρους και έχουν 545 περισσότερα σημεία συγκόλλησης για αύξηση της ακαμψίας. Ακόμα, τα Yaris GRMN διαθέτουν αγωνιστικά καθίσματα της Recaro με ενσωματωμένο πλευρικό αερόσακο, ενώ τα ανθρακονημάτινα μέρη σε καπό, οροφή και αεροτομή, μείωσαν το βάρος κατά 20 κιλά.

Toyota Yaris GRMN 4
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στα μηχανικά μέρη, ο 3κύλινδρος υπετροφοδοτούμενος των 1,6 λίτρων εξακολουθεί να αποδίδει 272 ίππους, αλλά η ροπή του αυξήθηκε ελαφρώς από τα 370 Nm στα 390 Nm. Επιπλέον, το Yaris GRMN διαθέτει μηχανικά διαφορικά εμπρός και πίσω και όχι τύπου Torsen που έχει το συμβατικό GR.

Toyota Yaris GRMN 5

Το πακέτο Circuit προσθέτει στο περιορισμένης παραγωγής Yaris GRMN 18άρες ζάντες αλουμινίου της BBS, μεγαλύτερα φρένα, ρυθμιζόμενα ελατήρια της Bilstein και εντονότερο αεροδυναμικό κιτ από ανθρακονήματα.

Toyota Yaris GRMN 6
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την άλλη, το πακέτο Rally έχει ειδικά εξελιγμένη ανάρτηση από την Gazoo Racing, προστατευτικές ποδιές και ένα roll cage για την προστασία του οδηγού και του συνοδηγού.

Toyota Yaris GRMN 7

Το νέο συλλεκτικό Toyota Yaris GRMN θα βρει στέγη στο γκαράζ 500 τυχερών, αλλά δεν αρκούν μόνο τα χρήματα, μιας και θα προηγηθεί κλήρωση για το ποιοι θα το παραλάβουν και ποιοι θα μείνουν με την παραγγελία.

Toyota Yaris GRMN 8
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε εδώ τις τιμές και τα τεχνικά χαρακτηριστικά όλων των αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς
Ακολουθήστε το carandmotor.gr για να μαθαίνετε όλα τα ΝΕΑ για το αυτοκίνητο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ